آخرین اخبار:
کد خبر:۶۱۴۷۴۲

شهادت یک جوان فلسطینی در شمال بیت المقدس

نظامیان صهیونیست با شلیک گلوله به یک جوان فلسطینی در نزدیکی شهرک صهیونیست نشین «آدم» واقع در شهرک جلع در شمال بیت المقدس، وی را به شهادت رساندند.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ به گزارش پایگاه خبری فلسطین الیوم، این جوان به ادعای آن که قصد داشته است تا با سلاح سرد به نظامیان رژیم صهیونیستی آسیب بزند، کشته شده است.


براساس منابع رژیم صهیونیستی، هویت این جوان، «بهاء عماد سمیر الحرباوی» 23 ساله از منطقه عیزریه عنوان شده است.


در همین حال، مسئولان رژیم صهیونیستی روز سه شنبه با ساخت شهرک جدید در نزدیکی نابلس واقع در شمال کرانه باختری موافقت کردند که این اقدام با واکنش فلسطینیان مواجه شد.


اقدامات رژیم صهیونیستی درحالی صورت می گیرد که شورای امنیت سازمان ملل سوم دی ماه 95 قطعنامه‌ای را تصویب کرد که خواستار پایان دادن به شهرک سازی رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی می شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار