آخرین اخبار:
کد خبر:۶۱۵۵۶۵
معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش:

باید بین نوع مدرسه و روش مدرسه‌داری تفاوت قائل شویم

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش با بیان اینکه مدارس دولتی با تفکیک و تنوع مدارس از کیفیت می‌افتد،گفت: جدا کردن دانش‌آموزان باعث خالی شدن مدارس دولتی از تنوع استعدادها می‌شود و این جداسازی به نفع دانش‌آموزانی که جدا می‌شوند نیست.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو،  علی زرافشان معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش در برنامه پرسشگر با بیان اینکه باید بین نوع مدرسه و روش مدرسه‌داری تفاوت قائل شویم، اظهار داشت: سند تحول بنیادین اصل را بر عدالت تربیتی قرار داده و پرهیز از جداسازی و تفکیک در این سند تصریح شده است و  که باید به حداقل برسد. 

 

وی افزود: در آموزش و پرورش رویکرد فعلی ما به جای جداسازی، فراگیری است زیرا دانش‌آموزان قرار است در جامعه در کنار هم زندگی کنند و این مسئله را باید از مدرسه یاد بگیرند، بنابراین تفکیک و جداسازی دانش‌آموزان روش درستی نیست. 

 

زرافشان تصریح کرد: البته تفکیک‌هایی که در انواع مدارس بیان می‌شود گاهی به روش مدرسه‌داری باز می‌گردد و ربطی به تنوع مدرسه ندارد و مدارس روستامرکزی و بزرگسالان که به عنوان تنوع نام برده می‌شوند در واقع برای دسترسی آموزشی تعریف شدند که شرط عدالت آموزشی است.

 

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: مدارس قرآنی اکنون دیگر تقریباً فعال نیستند و به جای آن فعالیت قرآنی در مدارس وجود دارد و دارالقرآن‌ها برای پرورش استعدادهای قرآنی در جوار مدارس فعال هستند. 

 

وی یکی از روش‌های تربیت استعدادها را در خارج مدرسه، غنی‌سازی برنامه عنوان کرد و گفت: ایجاد مراکزی در خارج مدرسه و شرکت در مسابقات و جشنواره‌ها از راه‌های پرورش استعدادها در خارج مدرسه است و می‌تواند جایگزین تفکیک مدارس شود. 

 

زرافشان با بیان اینکه مدارس دولتی با تفکیک و تنوع مدارس از کیفیت می‌افتد، خاطرنشان کرد: جدا کردن دانش‌آموزان باعث خالی شدن مدارس دولتی از تنوع استعدادها می‌شود، این جداسازی به نفع دانش‌آموزانی که جدا می‌شوند نیست و توانایی تعامل سازگار با جامعه در آنها کاهش می‌دهد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار