به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، "عبدالله المعلمی " گفت: ۴ کشور تحریم کننده قطر در صدد باقی نگاه داشتن قطر در جایگاه طبیعی خود بودند و برای پایان دادن حمایت هایش از تروریسم؛ چندین فرصت به این کشور دادند اما هیچ فایده ای نداشت.
وی افزود: اظهارات محمد بن عبدالرحمن آل ثانی وزیر امور خارجه قطر مبنی بر تمایل دوحه به ایجاد روابط محکم با ایران؛ تاکیدی بر وفاداری دولت قطر به ایران است. و از طرف دیگر سفرهای محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ایران به قطر برای حمایت از این کشور جهت غلبه بر بحران با دیگر کشورهای حوزه خلیج فارس و کشورهای عربی و نه بررسی بحران ایران است.
المعلمی ادعا کرد: تهران به دوحه به عنوان فرصتی برای مداخله بیشتر در جهان عرب و ایجاد بحران های بیشتر نگاه می کند.این تحولات موجب شده تا برخی قطر را نسخه کوچکی از هم پیمان ایرانی خود بدانند.
"حمدان الشهری " نویسنده و پژوهشگر نیزدر گفت وگو با اسکای نیوزعربی به طرح مطالبی ساختگی و دستوری سعودی ها پرداخت و گفت: قطروایران برای تجزیه خاورمیانه و کشورهای عربی و ایجاد هرج و مرج و آشوب با هم اشتراک دارند.
وی افزود : به نظر نمی رسد قطری ها به اندازه ای که درصدد بین المللی کردن بحران خود و پناه بردن به ایران هستند برای برون رفت از این بحران تلاش کنند.