کد خبر:۶۲۰۹۰۰
خواجه سروی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

فرهاد رهبر می‌تواند مشکلات بین دانشگاه آزاد و وزارت علوم را برطرف کند

معاون فرهنگی وزارت علوم در دولت دهم گفت: اطمینان دارم که فرهاد رهبر می‌تواند مشکلات بین دانشگاه آزاد و وزارت علوم را برطرف کند.

خواجه سروی در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با بیان اینکه فرهاد رهبر در زمان ریاست دانشگاه تهران جزو بهترین روسای دانشگاههای کشور بوده است، گفت: اطمینان دارم که فرهاد رهبر رئیس جدید دانشگاه آزاد به عنوان یک مدیر با تجربه می‌تواند مشکلات بین دانشگاه آزاد و وزارت علوم را برطرف و بین این دو تفاهم ایجاد کند.

وی با بیان اینکه مشکلات بین دانشگاه آزاد و وزارت علوم از گذشته بود، ولی حالا شاید این مشکلات شدت و حدت بیشتری یافته باشد و یا کسانی هم خواسته باشند آن را سیاسی کنند، افزود: واقعیت این است که مشکلات دانشگاه آزاد بیشتر نیاز به کارشناسی دارد و وزارت علوم هم که مرجعیت مدیریت آموزش عالی کشور را دارد، باید بیشتر به نظرات کارشناسی توجه داشته باشد تا اینکه به مسائل سیاسی و جبهه بندی‌ها توجه کند.

معاون فرهنگی وزارت علوم در دولت دهم با اشاره به اینکه بحث رشته‌های محل‌های دانشگاه آزاد از قدیم محل اختلاف بین وزارت علوم و دانشگاه آزاد بوده؛ البته در برخی دوره‌ها نیز با این دانشگاه سیاسی سیاسی برخورد شده است، گفت: این اختلافات هیچ گاه به صلاح آموزش عالی نبوده؛ بنابراین مجموعه آموزش عالی باید در دوران ریاست فرهاد رهبر بر دانشگاه آزاد دور یک میز بنشینند و مشکلات این دانشگاه را حل کند.

خواجه سروی اضافه کرد: انتظاری که همواره در تمام دوره‌ها از وزارت علوم وجود داشته، این بوده که از برخوردهای سیاسی پرهیز کند، چرا که برخورد سیاسی اصلا به مصلحت آموزش عالی نیست؛ کما اینکه در حوزه بورسیه‌ها هم وزارت علوم به صورت سیاسی برخورد کرد و معتقدیم که این موجب به هدر دادن سرمایه‌های علمی و فرهنگی سیاسی کشور است. در مورد دانشگاه آزاد هم معتقدم که این دانشگاه یک سرمایه برای کشور است و این وزارتخانه هم باید آن را حفظ کند و هم ارتقاء ببخشد. قاعدتا وزارت علوم باید این رویکرد را داشته باشد و از نگاههای سیاسی و تنگ نظرانه پرهیز کند.

وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد همواره به عنوان بال آموزش عالی کشور بوده و هیچگاه باری بر دوش دولت نبوده و هزینه‌ای به آن تحمیل نکرده است، افزود: دانشگاه آزاد با عملکرد خود موجب شده که سرمایه‌های ملی در حوزه آموزش عالی مصرف شود و مردم خودشان این دانشگاه را گسترش دهند. در هر حال رهبر می‌تواند این تجربه را باورتر کند.

معاون فرهنگی وزارت علوم در دولت دهم با اشاره به اینکه آینده دانشگاه آزاد را با وجود رهبر مثبت و رو به رشد می‌بینم، گفت: همکاران دانشگاهی باید کمک کنند تا تمام اسناد بالادستی نظام در دانشگاه آزاد محقق شوند و این امکان پذیر است.

خواجه سروی با بیان اینکه رهبر به عنوان یک مدیر توانمند می‌تواند مشکلات، نارسایی ها، نقایص و کمبودهای دانشگاه آزاد که در گذشته وجود داشته را برطرف کند، اظهار کرد: رهبر می‌تواند دانشگاه آزاد را در مسیر متعادل قرار دهد و این امکانپذیر است.

وی افزود: در حوزه دانشگاهی وقتی رهبر، رئیس دانشگاه تهران بود، تحولات خوبی در زمینه‌های علمی، فرهنگی، اجتماعی و عمرانی در این دانشگاه اتفاق افتاد؛ به گونه‌ای که آثار این تحولات هنوز قابل مشاهده هستند.

معاون فرهنگی وزارت علوم در دولت دهم با اشاره به اینکه در دوران ریاست رهبر در دانشگاه تهران تعداد زیادی نیروی علمی و متعهد جذب شد که حالا این نیرو‌ها به خوبی این دانشگاه را اداره می‌کنند، گفت: در این دوران دانشگاه تهران بر اساس ارزیابی موسسات بین المللی وضعیت بهتری را نسبت به گذشته پیدا کرد.

خواجه سروی با بیان اینکه در دوران ریاست رهبر از لحاظ ارتقاء کمیت و کیفیت رشته‌ها در مقاطع مختلف اقدامات خوبی در دانشگاه تهران افتاد و رشته‌های جدیدی در حوزه علم نافع و موثر که مورد نیاز کشور بودند، راه اندازی شد، افزود: همچنین در این دوره چند دانشکده بسیار مهم در حوزه علوم و فناوری نوین به دانشگاه تهران اضافه شد.

وی بیان کرد: دانشگاه آزاد از یادگاران امام خمینی (ره) است و با موافقت ایشان شکل گرفته و از طرفی این دانشگاه همواره از طرف نظام حمایت شده است. در هر حال امیدواریم که این دانشگاه با حضور فرهاد رهبر در کنار توسعه کمی به توسعه کیفی نیز دست یابد.

معاون فرهنگی وزارت علوم در دولت دهم گفت: امیدواریم که دانشگاه آزاد بتواند با امکاناتی که دارد پاسخگوی نیازهای کشور باشد و مطمئن هستم که رهبر توان انجام این کار را دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار