آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۲۲۸۷
با ارسال نامه‌ای از سوی دانشجویان صورت گرفت

رد ادعای مسئولان دانشگاه شهید بهشتی/ شکایت دانشجویان توسط سازمان بازرسی در حال رسیدگی است

دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی با ارسال نامه‌ای به خبرگزاری دانشجو، ضمن رد ادعای مسئولان دانشگاه، اعلام کردند: مسئله شکایت در سازمان بازرسی کل کشور طبق آیین نامه اجرایی قانون تشکیل سازمان بازرسی کل کشور در این سازمان ثبت شده است.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در پی انتشار خبری مبنی بر «جوابیه دانشگاه شهید بهشتی در خصوص شهریه اجباری دروس پیش نیاز» که امروز روی سایت خبرگزاری دانشجو قرار گرفت؛ جمعی از دانشجویان این دانشگاه با تایید خبر خبرگزاری دانشجو و ارسال نامه‌ای، ادعای مسئولین این دانشگاه را رد کردند. 

متن نامه به شرح زیر است: 
خبرگزاری وزین دانشجو
سلام و عرض خسته نباشید
در خصوص جوابیه‌ای که دانشگاه شهید بهشتی در خصوص خبر منتشر شده از سوی شما نسبت به شکایت در سازمان بازرسی کل کشور مطرح کرده است، ذکر چند نکته الزامی است:

اولاً مسئله شکایت در سازمان بازرسی کل کشور طبق آیین نامه اجرایی قانون تشکیل سازمان بازرسی کل کشور در این سازمان ثبت شده است و از سوی این سازمان در حال رسیدگی است و منتفی دانستن طرح شکایت عجیب است. تاریخ و شماره ثبت شکایت‌ها کاملا مشخص است و بهتر بود مسئولان قبل از انکار مسئله با مسئولان سازمان بازرسی تماس می‌گرفتند.

ثانیاً مصوبه هیأت امنا که در متن جوابیه به آن اشاره شده تا به حال به دانشجویان ابلاغ نشده است و عجیب است که مصوبه‌ای قبل از ابلاغ و انتشار نسبت به دانشجویان اعمال شده باشد. شاهد مثال این ادعا، قسمت مصوبات هیات امنا در وب سایت خود دانشگاه شهید بهشتی است که به راحتی توسط هر کسی قابل دسترسی است. لینک قسمت مربوط به مصوبات هیات امنا: https://goo.gl/ ۱u۸Qbf

ثالثاً اگر دانشگاه ادعا دارد اخذ شهریه مطابق با قوانین و مقررات بالادستی کشور است، پس اصل سی قانون اساسی، ماده ۴ قانون تنظیم بخشی از مقررات مال دولت مصوب ۱۳۸۰، تبصره ماده ۷۱ مکرر قانون محاسبات عمومی کشور الحاقی ۱۳۹۳ / ۱۲ / ۰۴ و ماده ۶۰۰ کتاب پنجم قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۷۵ چه می‌گوید؟ مطابق این قوانین دولت نمی‌تواند بدون اتکای به یک قانون مصوب مجلس شورای اسلامی از شهروندان پول دریافت کند. دریافتی‌ها و پرداختی‌های دولت در قانون بودجه کشور و سایر قوانین خاص مشخص می‌شود و این طور نیست که هر ارگان یا نهاد دولتی بتواند به صلاح دید خود از مردم پول دریافت کند. اهمیت این مسئله در خصوص نظام آموزش عالی با توجه به اصل سی قانون اساسی که آموزش برای دانشجویان روزانه در دانشگاه‌های دولتی را رایگان کرده دو چندان شده است.

رابعاً مطابق ادعای صریح مندرج در جوابیه شهریه‌ها می‌بایست از نیم سال اول تحصیلی ۹۵ - ۹۶ اعمال می‌شده است؛ این در حالی است که از تاریخ ۱۳۹۶ / ۰۴ / ۲۲ در سامانه جامع آموزشی گلستان دانشگاه شهید بهشتی مبالغ هنگفتی از بابت شهریه‌ها به دانشجویان روزانه تحمیل شده و برای مثال در حال حاضر امکان اخذ گواهی اشتغال به تحصیل به علت وجود بدهی وجود ندارد. اگر دانشگاه ادعا دارد این مشکل یک نقص سیستمی است؛ پس چرا مسئولان آموزش کل در مراجعه حضوری دانشجویان قبل از تعطیلات دانشگاه گفته اند این تصمیم قطعی است و باید شهریه‌ها پرداخت شود؟

خامساً به منظور ایضاح مسئله و اثبات اینکه این شهریه‌های به دانشجویان روزانه ورودی سال ۱۳۹۴ تحمیل شده است، مستنداتی از سیستم جامع آموزش گلستان با قید امانت در خصوص حفظ مشخصات ارسال میگردد.

در پایان دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی به نمایندگی از دانشجویان کل کشور از رسانه‌های جمعی به خاطر تلاش برای احقاق حقشان تشکر میکنند و توفیق ایشان را از خداوند بزرگ مسئلت دارند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار