کد خبر:۶۲۳۴۹۰
دره‌کردی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

جهادگران رفسنجانی به داد روستاهای ریگان می‌رسند/ فرماندار اعتنا نکرد، بخشدار بیرونمان کرد!

مسئول گروه جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه ولی عصر رفسنجان گفت: :متاسفانه وضعیت اقتصادی و عمرانی روستا به حدی بحرانی است که در ماه‌های گذشته طبق آمار صداوسیما 80 مورد عقرب‌گزیدگی در این روستاها اتفاق افتاده است. دلیل اصلی عقرب زدگی‌ها اینست که مردم در منزل خود سرویس بهداشتی ندارند.

حسین دره کردی مسئول گروه جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه ولی عصر رفسنجان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو بیان کرد: گروه جهادی آیه‌های ایثار با اعزام 30 برادر و 20 خواهر جهادگر به سه روستای محروم شهرستان ریگان فعالیت جهادی خود را انجام خواهد داد. اولویت جهادی گروه در سه روستای علی آباد، تک فرهاد و جهاد کار فرهنگی است.

حسین دره کردی اضهار داشت: علت اصلی انتخاب روستاهای ذکر شده، محرومیت شدید این روستاها به لحاظ فرهنگی، عمرانی و اقصادی است. به طوری که روستای تک فرهاد فاقد آب شرب با کیفیت است و مردم روستا جهت بدست آوردن آب شرب باید مسیری یک کیلومتری را در خارج از روستا طی نمایند. سپس با استفاده از گازوئیل، پمپ آب چاه را روشن نموده و مقداری آب شرب برای مصرف روزانه به منزل ببرند. این در حالی است که وضعیت روستاهای دیگر نیز به همین نحو است و تنها مزیت آنها استفاده از یک موتور برقی در چاه آب روستاست.

مسئول گروه جهادی آیه‌های ایثار گفت: متاسفانه وضعیت اقتصادی و عمرانی روستا به حدی بحرانی است که در ماه‌های گذشته طبق آمار صداوسیما 80 مورد عقرب گزیدگی در این روستاها اتفاق افتاده است. دلیل اصلی عقرب زدگی‌ها اینست که مردم در منزل خود سرویس بهداشتی ندارند. همچنین در کل روستا تنها یک نفر در منزل خود حمام دارد و بقیه مردم روستا به حوضچه آبی که در کنار چاه روستا، همانجایی که آب شرب خود را تهیه می‌کنند، جهت استحمام مراجعه می‌کنند.

وی افزود: گروه جهادی ما هرشب یک جشن شاد مذهبی در شهرستان ریگان برگزار خواهد کرد. در کنار این جشن 9 غرفه با موضوعاتی چون بازی کودکان، مشاوره پزشکی، مشاوره خانواده، کتابفروشی و... فعالیت خواهند نمود. برنامه دیگر تشکیل سه گروه هفت نفره از جهادگران برای مربی‌گری کلاس‌های مختلف ورزشی ، هنری و آموزشی داخل روستا در رده‌های سنی کودکان،نوجوانان و بزرگسالان می‌باشد. همچنین کلاس های مشاوره خانواده با حضور روحانیون توانمند و پزشک مشاور در روستا صورت خواهد پذیرفت . این کلاس‌های مشاوره توانست در سال گذشته از 4 طلاق در روستا جلوگیری کند و امیدواریم امسال نیز مفید باشد.

وی ادامه داد: در بخش عمرانی ما بدنبال ساخت 20 حمام و سرویس بهداشتی در خانه چند تن از خانواده های تحت پوشش کمیته امداد در هر روستا هستیم تا آنها در اختیار بقیه مردم روستا نیز قرار دهند. به امید زمانی که تمام مردم روستا از امکانات بهداشتی مناسبی برخوردار شوند.

حسین دره کردی عنوان کرد: مراجعه ما به فرمانداری همراه با نامه‌ای با مضمون درخواست مساعدت از فرماندار از جانب استاندار محترم نتیجه‌ای نداشت. فرمانداری ما را با همان نامه به بخشداری ارجاع داد. قبل از مراجعه به بخشداری، مردم روستا به ما گفته بودند که بارها بدنبال حل مشکلات خود پشت درب اتاق بخشدار منتظر ایستاده‌اند اما تابه‌حال نتیجه ای حاصل نشده است و بخشدار هیچگاه آنها را به حضور نپذیرفته است. تا اینکه ما به حضور بخشدار راه یافتیم. ایشان در برخورد با ما بیان کرد: شما می‌خواهید پایان نامه خود را تکمیل کنید و کار یاد بگیرید! شما می خواهید مصالح ما را هدر دهید و من چنین اجازه ای به شما نمی‌دهم.

مسئول گروه جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه ولی عصر رفسنجان در نهایت اذعان کرد: با جمع آوری کمک‌های مردمی ، کمک‌های مرکز بهداشت و همکاری کمیته امداد توانایی اجرایی پروژه را دارا هستیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار