کد خبر:۶۲۴۴۰۴
کوشکی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

روحانی اعتقادی به استفاده از مدیران کارآمد و قوی در کابینه ندارد

عضو هیات علمی دانشگاه تهران گفت: روحانی اعتقادی به استفاده از مدیران کارآمد و قوی در کابینه ندارد.
محمد صادق کوشکی عضو هیات علمی دانشگاه تهران در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه، با بیان اینکه طبق برآوردی که به عمل آمده روحانی و تیمش در خصوص چینش کابینه از چند نظر دچار سردرگمی هستند، گفت: اولین چالش پیش روی روحانی این است که کابینه را بر مبنای سهم دوستان مشارکت کننده در انتخابات ببندد و یا بر این اساس که کابینه به گونه‌ای بسته شود که پاسخگوی مطالبات مردم باشد.
وی افزود: اولین سوالی که آقایان دارند و هنوز جوابی برای آن پیدا نکرده اند این است که آیا کابینه را بین دوستان یعنی تیم کرباسچی، تیم رئیس دولت اصلاحات و تیم کارگزاران تقسیم کنند و یا اینکه ببینند که کدام فرد می‌تواند پاسخگوی مطالبات مردم و مجری وعده‌های دولت یعنی وعده‌هایی که خود روحانی داده باشد.
عضو هیات علمی دانشگاه تهران گفت: ابهام دیگری که پیش روی روحانی وجود دارد این است که حالا اگر بخواهند کابینه را بر اساس سهم خواهی توزیع کنند واقعا چقدر از آن باید سهم جبهه مشارکت باشد که هم آن‌ها را راضی کند و هم سهم خود روحانی کم نشود؛ از طرفی اگر بخواهند سهم روحانی را هم طبق آنچه که مطلوب اوست تنظیم کنند جبهه مشارکت و کارگزاران ناراضی می‌شوند و در مجلس لیست امید به آن‌ها رای نمی‌دهد پس این هم یک مشکلی است.
کوشکی با بیان اینکه در این میان سهم خواهی‌ها خیلی منصفانه نیست و هر کسی سهمی را می‌خواهد که مزاحم سهم بقیه است، افزود: کرباسچی سهمی را می‌خواهد رئیس دولت اصلاحات سهمی را می‌خواهد و خود روحانی هم سهمی را می‌خواهد؛ البته روحانی دارای روحیه‌ای نیست که خیلی بخواهد منصفانه تقسیم کند؛ بنابراین اولویت را به سهم تیم خودش می‌دهد و این یعنی نارضایتی رئیس دولت اصلاحات نارضایتی تیم کارگزاران و در نهایت ایجاد مشکل در رای اعتماد در مجلس.
وی اظهار کرد: مشکل دیگری که وجود دارد این است که در میان حامیان روحانی مطالباتی وجود دارد که او اصلا این مطالبات را قبول ندارد مانند دادن کرسی وزارت به زنان در واقع روحانی به هیچ عنوان به این قضیه اعتقادی ندارد در حالی که برخی از حامیان او به صورت جدی اعتقاد دارند و این هم یک چالش دیگر است که به نوعی روحانی در آن گیر کرده؛ البته الان روحانی می‌خواهد این مورد را با یک بازی روانی پشت سر بگذارد به همین دلیل با مطرح کردن اسامی خیلی مسئله دار که به شدت بر روی آن‌ها حساسیت وجود دارد به عنوان زنانی که قرار است به کابینه راه یابند می‌خواهد بگوید که من می‌خواستم وزیر زن بگذارم، اما مثلا دلواپسان نگذاشتند.
عضو هیات علمی دانشگاه تهران گفت: واقعیت این است که اگر روحانی به وزیر زن اعتقاد داشته باشد گزینه‌ای را مطرح می‌کند که در مجلس هم رای بیاورد، ولی اعتقادی ندارد و این هم یکی از مشکلات اوست. 
کوشکی با بیان اینکه طبق عملکردی که دولت از سال ۹۲ تا الان داشته چینش کابینه پاسخگوی مطالبات مردم نبوده، چون اولویت‌های دیگری مد نظر روحانی بوده است، تصریح کرد: کابینه دولت اول روحانی کابینه‌ای بوده که همگان به ناکارآمدی اذعان کردند و البته اول از همه خود روحانی به این ناکارآمدی اذعان کرد به گونه‌ای که در جمع بندی دولت همه اش به بایدهایی اشاره می‌کرد مثلا می‌گفت که باید به مسئله اشتغال و دیگر باید‌ها توجه شود و این معنی اش این است که در این چهار سال به این مسائل توجه نشده است.
وی اضافه کرد: ناکارآمدی دولت به این علت بوده که اصلا هدف روحانی از چینش کابینه طی این چهار سال پاسخگویی به مطالبات جامعه نبوده است و اگر اینگونه نیست الان کار به اینجا نمی‌کشید.
عضو هیات علمی دانشگاه تهران با بیان اینکه وظیفه دولت و فلسفه وجودی آن این است که باید در خدمت مردم باشد و پاسخگوی مطالبات آن‌ها باشد، گفت: دولت مطلوب دولتی است که پاسخگو و حلال مشکلات جامعه باشد.
کوشکی در بخش دیگری از اظهارات خود در خصوص دیگر موانع پیش روی دولت دوازدهم با بیان اینکه مشکلی که دولت پیدا کرده این است که الان دیگر آمریکایی‌ها آن‌ها را نمی‌پذیرند و به وزیر امور خارجه ما وقت ملاقات نمی‌دهند، افزود: این‌ها می‌دانستند که باید خیلی به آمریکا امتیاز بدهند تا آن‌ها را تحویل بگیرد یعنی می‌دانستند که باید هسته‌ای و موشکی را بدهند و مسائل حقوق بشری را بپذیرند تا آمریکا به آن‌ها لبخند بزند به همین دلیل می‌خواهند کلا انقلاب را الینه و جمهوری اسلامی را مسخ کنند.
وی با اشاره به اینکه به صورت ناخواسته هماهنگی بین تحریم‌های جدید آمریکا با روی کار آمدن دولت دوازدهم وجود دارد افزود: مشکل این است که روحانی در آخرین جمله مناظره خود گفت: کمک کنید که ما برجام‌های دیگر را هم داشته باشیم یعنی خود آقای روحانی هم می‌داند که تا برجام موشکی را نپذیرد، سیستم موشکی کشورمان را مانند سیتم هسته‌ای نابود نکند و همه عوامل اقتدار ایران و بحث حقوق بشر و همه این‌ها را نابود نکند آمریکا در را باز نخواهد کرد.
کوشکی بیان کرد: روحانی اعتقاد ندارد که بدون بستن با کدخدا مشکل حل می‌شود و، چون به این موضوع اعتقاد قطعی دارد به همین دلیل می‌گوید که برای حل مشکلات کشور ما یک راه بیشتر نداریم و آن هم بستن با کدخداست؛ از این رو در بستن کابینه هم خیلی اعتقاد ندارد که از مدیران کارآمد، قوی و کسانی که کار‌ها را به طور جدی حل و فصل می‌کنند استفاده کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار