قلی زاده بیان کرد: اجماع گروههای جهادی برای انجام یک پروژه در ابتدا کار سختی به نظر میآمد و گروههایی بودند که در مقابل انجام یک پروژه توسط همه جهادگران مقاومت می کردند. زیرا به نظر آنها گروههای جهادی لطمه میدید. در نهایت با گفتگو با این دوستان و ایجاد مودت بین همه گروهها توانستیم طرح را به تصویب همه برسانیم. در گذشته نیز پروژههای کوچکتری را با اجماع چند گروه جهادی انجام داده بودیم ولی این اولین بار است که همه گروهها میخواهند در چنین پروژه عظیمی شرکت کنند.
وی دلیل اصلی اجماع گروهها را جلوگیری از اجرای پروژهها بشکل جزیرهای و تقسیم قوای جهادگران دانست و تصریح کرد: البته در گذشته کارهای عالی توسط گروهها انجام شده است اما با اجماع گروه ها هم میتوانیم پروژه بزرگتر و هم بودجه ی بیشتری دریافت کنیم.
مسئول اردو های جهادی بسیج دانشجویی آذربایجان غربی ادامه داد: شهرستان ارومیه حدودا پنج منطقه محروم حاشیه نشین دارد. متاسفانه جمعیت زیادی هم در این مناطق ساکن هستند. منطقهای که امسال قرارگاه جهادی برای اردو انتخاب کرده است، یکی از همین حاشیه شهرهاست که حدودا 40000 نفر جمعیت در آن زندگی میکنند. با مردم این منطقه که سخن گفتیم متوجه شدیم اولویت اصلی مردم آن ساخت درمانگاه است. مردم میگفتند که 20 سال است از مسئولین مطالبه ساخت این درمانگاه را داریم. البته ما کنار ساخت درمانگاه، بدنبال ایجاد اشتغال و برگزاری برنامه های فرهنگی مناسب در این منطقه هستیم.
قلی زاده اعلام کرد: این درمانگاه به مساحت 1000 متر و در سه طبقه ساخته خواهد شد. بودجه ساخت این درمانگاه از کمکهای مردمی، بنیاد برکت، بخش سازندگی سپاه و سایر ارگانهای ذیربط تهیه شده است. از همان ابتدا نیز با همکاری عزیزان ما در دانشگاه علوم پزشکی و جامعه بسیج پزشکی مجوز های لازم تهیه شد و در آینده نیز تجهیز این درمانگاه توسط ایشان صورت خواهد گرفت.
وی در پایان گفت: ساخت این بیمارستان از 14 مرداد ماه آغاز میشود و با زمانبندی و اعزام گروههای مختلف در نظر داریم تا پایان امسال پروژه را تکمیل کنیم. تمامی درآمد حاصل از این درمانگاه نیز جهت ایجاد اشتغال در همین منطقه محروم هزینه خواهد شد.