آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۶۹۰۶

حماس: در حال بررسی پیشنهاد گردان‌های «القسام» هستیم

حماس اعلام کرد پس از بررسی طرح گردان‌های «القسام»، موضع خود در قبال این پیشنهاد را اعلام خواهد کرد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «خلیل الحیه» از اعضای ارشد حماس اعلام کرد طرحی که گردان‌های «القسام» شاخه نظامی این جنبش مطرح کرده و در آن خواستار ایجاد خلأ امنیتی و سیاسی در نوار غزه شده، در حال بررسی است و پس از بررسی به آن پاسخ داده خواهد شد.

الحیه به «فلسطین‌الیوم» گفت: حماس بر اساس تخصص‌ها عمل می‌کند و رهبری کل آن بر اساس عمل سیاسی و نظامی بنا شده است؛ گردان‌های القسام علیرغم مشغله‌های غیر سیاسی خود، معتقد است وضعیت کنونی غزه بر مقاومت تاثیر می‌گذارد و این موضوع، آن‌ها را واداشته همچنین پیشنهادی بدهند که حماس به اداره غزه پایان دهد و بگذارد جامعه بین‌المللی به مسئولیت‌های خود در قبال غزه عمل کند.

الحیه بار دیگر از آمادگی حماس برای انحلال کمیته اداری نوار غزه خبر داد تا دولت توافق ملی مسئولیت آن را بر عهده بگیرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار