معاون اجرایی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان گفت: نمایندگان ملت در روند بررسی صلاحیتها نباید دید سیاسی و جناحی داشته باشند؛ بلکه باید به پارامترهای هر فرد در حوزه کارآمدی، سابقه، تجربه و غیره توجه کنند.
حسین رشتیانی، معاون اجرایی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان در گفت و گو با خبرگزاری دانشجو، گفت: با توجه به این که روحانی، رئیس جمهور لیست پیشنهادی وزرای کابینه دوازدهم را برای بررسی صلاحیت به مجلس شورای اسلامی ارائه داد، لازم است نمایندگان در روند بررسی صلاحیت افراد پیشنهادی تمام توان خود را به کار بگیرند و با دقت و تخصص به این امر مهم بپردازند.
وی در ادامه افزود: نمایندگان ملت باید توجه داشته باشند که در روند بررسی صلاحیتها نباید دید سیاسی و جناحی داشت؛ بلکه باید به پارامترهای هر فرد در حوزه کارآمدی، سابقه، تجربه و غیره توجه کرد و باید توجه داشت چه افرادی توانایی و تخصص لازم جهت هدایت و سکانداری وزاتخانهها را دارا هستند.
رشتیانی در ادامه با اشاره به اینکه مجلس باید با دولت تعامل کند،افزود: تعامل به این معنا نیست که مثلا اگر فلان فرد رای اعتماد نگیرد، بگوییم مجلس با دولت تعامل ندارد و اگر رای اعتماد بگیرد، بگوییم دولت با مجلس تعامل دارد! نه این درست نیست؛ و تعامل به این معنا نیست که نمایندگان در برابر کارهای درست و غلط دولت سکوت کند و همواره به تایید فعالیتها بپردازند.
این فعال دانشجویی با بیان اینکه تعامل یک امر دوطرفه است و دولت و مجلس هر دو با رای ملت انتخاب شده اند و هر کدام وظیفهای دارند که باید نهایت تلاش خود را برای تحقق وعدهها بکار بگیرند، خاطرنشان کرد: این که مجلس لزوما به همه افراد معرفی شده کابینه بدون هیچ سئوالی رای اعتماد بدهد، به معنای همراهی نیست؛ بلکه تعامل یعنی این که مشکلات دیده و بیان شود و راهکار مناسب نیز برای مقابله اندیشیده شود و این به معنای تعامل واقعی و سازنده است.
معاون اجرایی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان در پایان گفت: امیدواریم که نمایندگان ملت با سعه صدر و دقت تمام به بررسی کابینه پیشنهادی بپردازند و به دور از جناح گیریها و جهت گیریهای سیاسی، پیشرفت و سرافرازی نظام و کارآمدی دولت را در نظر بگیرند و افرادی را برگزینند که به جای پرداختن به حاشیهها و دعواهای سیاسی و منفعت خود برای نظام و ملت افتخار آفرین باشند و باعث سربلندی دولت و ملت شوند.