آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۸۳۴۹
کارشناس مسائل راهبردی:

کفه ترازو در عملیات‌های میدانی به سود ارتش سوریه سنگین شده/ کماندو‌ها پس از نابودی داعش عازم شرق ادلب می‌شوند

یک کارشناس مسائل راهبردی می‌گوید که اعلام خبر اعزام کماندوهای سوری در واقع نشان می‌دهد که کفه ترازو در عملیات‌های میدانی به سود ارتش سوریه سنگین شده است.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «محمد عیسی» کارشناس سوری مسائل راهبردی تأکید کرد که اعلام حضور کماندوهای سوری و پخش ویدئوی برخی از عملیاتهای آنان در واقع اعلام رسمی یک تحول تاریخی [در بحران این کشور]است.

عیسی تصریح کرد که وضعیت پیش از اعلام خبر حضور کماندو‌ها مانند وضعیت پس از اعلام نیست و در واقع کفه ترازو به سود ارتش سوریه سنگین شده است.

وبگاه خبری «سوریا الان» به نقل از این کارشناس گزارش داد که همه فکر میکردند که ارتش سوریه پس از ۷ سال به پایان خواهد رسید، ولی اکنون میبینند که در حال تغییر ساختار است تا خود را با مأموریتهای آتی هماهنگ کند.

وی با بیان این مطلب افزود: آغاز جنگ سوریه در خیابان‌ها بود و دشمن مشخص نبود؛ زیرا شخصی در خیابان در میان مردم راه میرفت و ناگهان سلاح را بیرون می‌آورد و تیراندازی میکرد، ولی اکنون ساختار دشمن تغییر کرده و به ارتشهای نظامی بدل شده است که جنگنده ها، موشک‌ها و انواع سلاح از آن حمایت میکند. در نتیجه ماهیت و تاکتیک جنگ تغییر کرده است. از این روی باید تاکتیکی را در موازات این تغییرات در پیش گرفت.

عیسی همچنین خاطر نشان کرد که جنگ سوریه پیش از اینکه حضور این نیرو‌ها اعلام شود، خطوط برخورد مشخصی با دشمن نداشت و پس از اینکه بعد بین المللی، منطقه‌ای و عربی به خود گرفت، «باید نیروهای ویژه خود را عملا توسعه میدادیم».

وی در پایان پیش بینی کرد که این نیرو‌ها نقش مهمی ایفا خواهند کرد؛ زیرا عملیات نظامی آتی به صورت هلی‌برن و در مساحتهای گسترده‌ای و عملیات محاصره در عمق خواهد بود تا نیروهای دشمن به بخشهای کوچکتری تبدیل و سپس نابود شوند. بدین ترتیب با این نیرو‌ها داعش در منطقه شرقی از بین خواهد رفت وسپس به ادلب خواهند رفت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار