نهمین جشنواره کارآفرینی و توسعه کسب و کار شریف (VCCUP) از روز دوشنبه ۳۰ مرداد ماه فعالیت خود را آغاز کرد این جشنواره به همت مرکز کارآفرینی و رشد دانشگاه صنعتی شریف برگزار میشود
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نهمین جشنواره کارآفرینی و توسعه کسب و کار شریف (VCCUP) از روز دوشنبه ۳۰ مرداد ماه فعالیت خود را آغاز کرد این جشنواره به همت مرکز کارآفرینی و رشد دانشگاه صنعتی شریف برگزار میشود که در مراسم افتتاحیه آن کارآفرینان و فعالان حوزه کسب و کار حضور داشتند.
آرزو نصیری، دبیر اجرایی نهمین جشنواره سراسری کارآفرینی و توسعه کسب و کار شریف در خصوص تاریخچه برگزاری این جشنواره توضیح داد: جشنواره (VCCUP) از سال ۸۶ توسط مرکز کارآفرینی شریف راه اندازی شد. برای برگزاری این جشنواره یک فراخوان سراسری ارائه میشود تا طرح ها، ایدهها و استارتاپها و شرکت هایی که تمایل به ثبت نام دارند در آن فراخوان عمومی اعلام آمادگی نمایند.
وی افزود: امسال نهمین دوره از برگزاری این جشنواره را داریم و ۳۰ مرداد ماه مراسم افتتاحیه با حضور فعالان حوزه کارآفرینی و سرمایه گذاران خطرپذیر برگزار شد.
نصیری در ادامه بیان داشت: از سخنرانان مراسم افتتاحیه میتوان به دکتر طالبی مدیر مرکز رشد و دکتر حسینی پور مدیر سابق این مرکز و دکتر زرنوخی مدیر عامل صندوق توسعه تکنولوژی ایران اشاره کرد. بعد از مراسم سخنرانی تیم برگزیده هشتمین دوره (VCCUP) درباره روندی که پس از برگزیده شدن طی کرده بودند تا به سرمایه گذار متصل شده و طرح و ایده خود را به مرحله اجرایی برسانند توضیحاتی را ارائه کردند.
وی در ادامه بیان داشت: تیم برگزیده هشتمین دوره این جشنواره پیشنهاد حضور در جشنوارههای مختلف را داشت و طرح آنها در شرف سرمایه گذاری قرار دارد.
دبیر اجرایی نهمین جشنواره کارآفرینی و توسعه کسب و کار شریف ادامه داد: این جشنواره باعث شد که طرحها و ایدهها دیده شود و کسانی که در حوزه سرمایه گذاری به صورت فعال کار میکنند بتوانند از ایدههای برتر در این جشنواره استفاده کنند.
وی با اشاره به زمان ارسال طرح به این جشنواره گفت: فراخوان جشنواره از ۱۵ مرداد ماه ارائه شده و تا ۱۵ شهریور ماه مهلت ارسال طرحها اعلام شده است. پس از این مرحله غربالگری اولیه انجام میشود تا صاحبان طرح هایی که در مرحله اول مورد قبول واقع شدند در کارگاههای آموزشی شرکت کنند و بتوانند یک طرح کسب و کار جامع ارائه دهند.
نصیری در ادامه تشریح روند داوری طرحها توضیح داد: داوری مرحله دوم براساس طرح کسب و کار خواهد بود و پس از آن تعدادی از طرحها انتخاب میشوند. سال گذشته ۱۳ طرح در مرحله دوم امتیاز لازم را کسب کردند و در اختتامیه این جشنواره رتبههای اول تا سوم برای طرحها مشخص شد.
وی ادامه داد: برای طرحها سرمایه گذاران سرمایه گذاری لازم را انجام میدهند و سال قبل از همه شهرستانها و دانشگاههای سراسر کشور در این جشنواره شرکت کردند و تنها ۳۰ درصد از دانشگاههای تهران بوده است و این جشنواره سراسری است.
دبیر اجرایی نهمین جشنواره کارآفرینی و توسعه کسب و کار شریف به معرفی طرحهای برگزیده دورههای قبل پرداخت و گفت: طرح کلیک یاب برگزیده دوره ششم جشنواره بود که در حال حاضر شرکتی با ۵۰ پرسنل دارد و در شرکتهای میلیاردی ارزش گذاری شده است. شرکت پارس پلیمر شریف نیز جزو برگزیدگان این جشنواره بوده که امسال جزو سرمایه گذاران در این جشنواره حضور دارد.
وی ادامه داد: سامانه زمان سفر، سامانه سلام سینما نیز از جمله طرحهای برگزیده جشنواره بوده است.
نصیری درباره تمدید مهلت ارسال طرحها توضیح داد: تا ۱۵ شهریور ماه برای شرکت در این جشنواره زمان اعلام شده که البته احتمال تمدید وجود داردو نتایج مرحله اول تا پایان مهر ماه اعلام میشود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: نتایج نهایی این جشنواره مانند سال گذشته در دی ماه همراه با مراسم اختتامیه اعلام خواهد شد.