رئیس پژوهشکده آموزش باز و از دور دانشگاه پیام نور از انتخاب رویکرد ترکیبی به عنوان رویکرد آموزش دانشگاه پیام نور خبر داد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بهمن زندی از برگزاری نخستین سلسله نشستهای تبیین رویکرد آموزش ترکیبی در دانشگاه پیام نور خبر داد.
وی در نخستین نشست از سلسله جلسات هم اندیشی تبیین رویکرد آموزش ترکیبی گفت: آموزش ترکیبی، رویکرد آموزشی برتر قرن ۲۱ بوده و به عنوان رویکرد آموزشی منتخب دانشگاه پیام نور برگزیده شده است.
رئیس پژوهشکده آموزش باز و از دور دانشگاه پیام نور، ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص مراحل چندگانه آموزش از دور گفت: نسل اول آموزش از دور با عنوان آموزش مکاتبهای در عصر صنعتی شدن و تولید انبوه محصولات مطرح شد و دانشگاههای آموزش از دور از جمله دانشگاه پیام نور نیز بعنوان (دانشگاه انبوه) با انتشار کتابهای خودآموز به توسعه آموزش عالی در بین اقشار مختلف جامعه همت گماشت.
وی افزود: همزمان با تجهیز دانشگاه پیام نور به فناوریهای مبتنی بر رسانههای جمعی بویژه رادیو- تلوزیون، نسل دوم آموزش از دور مشهور به آموزشهای چند رسانه ای، رونق گرفت و این دانشگاه از طریق همکاری با شبکه آموزش صدا و سیما در این راه گامهای مهمی برداشت و در مرحله بعد با رشد فناوریهای مبتنی بر اینترنت، آموزش از دور، تحت عنوان آموزش الکترونیکی مطرح شد که در حال حاضر دانشگاه پیام نور با توسعه تجهیزات فناوری آموزشی خود، از این شیوه در کنار کلاسهای نیمه حضوری برای تربیت دانشجو استفاده میکند.
وی گفت: در دنیا آموزش ترکیبی بعنوان رویکرد آموزشی برتر قرن ۲۱ مطرح شده است، دانشگاه پیام نور به عنوان دانشگاه پیشرو در آموزش از دور، همگام با این تحول جهانی در حال برنامه ریزی جهت طراحی برنامههای آموزشی دورههای کارشناسی و کارشناسی ارشد خود در قالب این رویکرد مترقی است.