آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۱۷۹۱

محکومیت دولت استرالیا به پرداخت غرامت به مهاجران

دادگاه عالی ایالت ویکتوریا امروز چهارشنبه رای به محکومیت دولت استرالیا و پرداخت غرامت به پناهجویان داد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از بی بی سی، دادگاه عالی ایالت ویکتوریا در استرالیا تایید کرد که دولت باید غرامتی به مبلغ ٧٠ میلیون دلار استرالیا (٥٦ میلیون دلار آمریکایی) را به گروهی از پناهجویان یپردازد که به اردوگاه‌های پناهجویان در خارج این کشور اعزام و به طور غیرقانونی در شرایط نامساعدی نگهداری می‌شدند.

این سنگین‌ترین غرامتی است که دولت استرالیا به خاطر نادیده گرفتن موازین حقوق بشر مجبور به پرداخت آن شده است.

شاکیان پرونده ١٣٤٦ نفر از ١٩٢٣ پناهجویی بودند که بین سال‌های ٢٠١٢ و ٢٠١٤ به اردوگاه مانوس اعزام شدند، اما حکم قضایی شامل تمامی این افراد می‌شود. تن‌ها یک پناهجوی ایرانی به نام امیر تقی‌نیا گفته است که از پیوستن به گروه شاکیان خودداری ورزیده، زیرا نتیجه شکایت به خروج او از مانوس کمکی نخواهد کرد.

دولت استرالیا پناهجویانی را که به طور غیرقانونی به سواحل این کشور وارد شوند بازداشت و به اردوگاه‌های پناهجویی در جزیره نارو در اقیانوس آرام و جزیره مانوس متعلق به پاپوآ گینه نو اعزام می‌کرده است. این افراد اجازه ورود به خاک استرالیا را ندارند.

شرایط این اردوگاه‌ها با انتقاد شدید مدافعان حقوق پناهجویان در استرالیا و خارج از آن کشور مواجه بوده و سازمان ملل نیز وضعیت آن‌ها را قابل قبول ندانسته است. به گفته منتقدان، اقامت طولانی در این اردوگاه‌ها به سلامت روانی پناهجویان آسیب می‌زند.

۳ سال پیش وکلای گروهی از پناهجویان اعزامی به مانوس علیه دولت استرالیا و ۲ شرکت طرف قرارداد دولت برای مدیریت این اردوگاه به محاکم قضایی شکایت کردند و خواستار دریافت غرامت برای موکلان خود شدند. پیش از محاکمه و صدور حکم، دولت استرالیا خواستار سازش با شاکیان شد و در ماه ژوئن سال جاری، دو طرف با غرامتی به مبلغ ٧٠ میلیون دلار استرالیایی به نفع شاکیان موافقت کردند. دادگاه عالی ویکتوریا این توافق را تایید کرده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار