فعالان دانشجویی در گفتوگو با خبرگزاری دانشجو درباره اهمیت نقشآفرینی ایران در تحولات میانمار صحبت کردند.
گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بودائیان افراطی با حمایت های همه جانبه ارتش و دولت میانمار و در سایه سکوت مرگبار مجامع بین المللی و مدعیان دروغین حقوق بشر و صد البته بی اعتنایی و غفلت بسیاری از سران کشورهای اسلامی دوران سخت و طاقت فرسایی را برای مسلمانان بی دفاع این کشور رقم زده اند.
امروز مسلمانان میانماری زنده زنده در آتش می سوزند و با فجیع ترین شکل ممکن مرگ را تجربه می کنند. اما با این وجود آنگ سان سوچی رهبر دوفاکتوی میانمار و عامل اصلی فاجعه روهینگیا و برنده صلح نوبل پس از افزایش فشارها، سکوت را درباره قتل عام روهینگیا شکسته و مدعی شده است که اخبار منتشر شده درباره آنها جعلی هستند!
سوچی درحالی انتشار این اخبار را جعلی میخواند که سازمان ملل اخیرا طی گزارشی از کشتار مسلمانان و سوزانده شدن صدها خانه روهینگیا به دست نیروهای امنیتی میانمار خبر داد.
در هر حال دردآور تر از انکار نسل کشی مسلمانان میانماری توسط رهبر دوفاکتوی میانمار، بی اعتنایی و غفلتی است که دامن بسیاری از سران کشورهای اسلامی را فرا گرفته است بدون شک اگر پیش از اینها شاهد اقدام دولت های اسلامی برای جلوگیری از نسل کشی مسلمانان ویتنام بودیم امروز سوچی با وقاحت منکر این جنایت ها نمی شد.
خبرگزاری دانشجو به منظور انعکاس مواضع فعالان دانشجویی در خصوص نسل کشی مسلمانان در ویتنام و سکوت بسیاری از سران کشورهای اسلامی با چند تن از این فعالان گفت و گویی ترتیب داده که در ادامه آنها را می خوانیم.
حمایت گسترده دولت میانمار از نسل کشی مسلمانان
واحدی، رئیس مرکز دانشجویی حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: متاسفانه امروز نسل کشی و جنایت علیه بشریت به عنوان یک تاکتیک جنگی توسط بسیاری از کشورها دنبال می شود و این موضوع با ظهور پدیده تروریسم دولتی شکلی جدید به خود گرفته است.
وی افزود: کشتار بی رحمانه مسلمانان روهینگیا در میانمار، به خاک و خون کشیده شدن غیر نظامیان توسط گروهک های تروریستی و تکفیری در سوریه، نقض حقوق بشر و کنوانسیون های بین المللی توسط رژیم بحرین، نقض سیستماتیک حقوق اقلیت ها در عربستان سعودی و به خاک و خون کشیدن زنان و کودکان یمن توسط رژیم سعودی تنها گوشه ای از جنایت علیه بشریت در قرن 21 است.
واحدی اظهار کرد: آمارهای غیر رسمی ارائهشده حکایت از آن دارد که در یک سال گذشته بیش از 60 هزار مسلمان میانماری توسط بودائیان افراطی قتلعام شدهاند. این قتلعام در حالی اتفاق میافتد که دولت و ارتش میانمار به صورت گسترده از بودائیان افراطی حمایت کرده و با کشتار وسیع مسلمانان، بسیاری از بازماندگان را از خانه و کاشانه خود آواره کردند.
رئیس مرکز دانشجویی حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران گفت: قتلعام گسترده مسلمانان، نسلکشی و پاکسازی قومی و مذهبی، با حمایت دولت میانمار از افراطیون بودایی صورت می گیرد با این وجود سوال این است که چرا سازمان ملل متحد که مسئولیت اصلی آنان حفظ صلح و امنیت بینالملل است در مقابل این نسلکشی سکوت کردهاند؟
واحدی بیان کرد: چگونه است که مدعیان دفاع از حقوق بشر و حتی دریافتکنندگان جوایز صلح نوبل در مقابل این نسلکشی سکوت کرده اند، حتی خانم "آنگ سان سوچی" نماد دموکراسیخواهی در میانمار که به شدت نیز مورد حمایت کشورهای غربی است از این نسلکشی به طور آشکار حمایت کرده است.
وی تصریح کرد: با توجه به شدت موج جدید کشتار و سرکوب در روهینگنا و ورود برخی گروه های تروریستی تکفیری با حربه حمایت از مسلمانان میانمار، لزوم ورود کشورهای اسلامی علی الخصوص جمهوری اسلامی ایران و حل بحران از طریق فشارهای سیاسی و دیپلماتیک بیش از پیش احساس می شود.
سران قوا سکوت خود را بشکنند
سعید توانا راد عضو شورای مرکزی اتحادیه انجمن های مستقل دانشجویان نیز با بیان اینکه در دنیایی به سر میبریم که هر روز در گوشهای از آن، حقوق بشر به راحتی لگدمال میشود و چه خونها که ریخته نمیشود، گفت: سالهاست که شاهد نقض حقوق بشر در فلسطین، لبنان، یمن، کشورهای فقیر آفریقایی و آسیایی هستیم و امروز در جدیدترین مورد مسلمانان مظلوم میانمار تحت این ظلم قرار گرفته اند.
وی افزود: افراطگرایی مذهبی و قومیتی در میانمار با آتش تندروی ارتش و دولت این کشور همراه شده در نتیجه هزاران انسان بیگناه به خاطر عقیده و علاقه به اسلام و پیامبر اکرم(ص)، با خشونت تمام از خانه و کاشانه خود بیرون رانده شده و زنان و کودکان به خاک و خون کشیده میشوند.
عضو شورای مرکزی اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل با بیان اینکه از مدعیان دروغین حقوق بشر، سازمان ملل و شورای امنیت توقع انسانیت نداریم چون مطمئنیم که اینها جز برای خوشایند استکبار به وجود نیامدهاند و الان که بحث قربانی شدن مسلمانان در میان است، از جای نخواهند جنبید، گفت: با این وجود به عنوان فعال دانشجویی و فرهنگی، از مسئولین جمهوری اسلامی در هر سه قوه توقع موضع گیری محکم در قبال کشتار مسلمانان مظلوم و بی دفاع میانمار را داریم.
توانا راد با بیان اینکه در بندی های مختلف قانون و به ویژه اصل سوم بند ۱۶ قانون اساسی بر تنظیم سیاست خارجی کشور بر اساس معیارهای اسلام، تعهد برادرانه نسبت به همه مسلمانان و حمایت بیدریغ از مستضعفان جهان تاکید شده و امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب نیز بارها به حمایت از مظلومان سراسر جهان تأکید کردهاند؟ افزود: رهبر انقلاب در پیام حج ۹۶ تأکید کردند که همه مسلمین باید با صراحت از مظلومان و دیگر مسلمانان تحت ستم دفاع کنند و اتفاقاً روی میانمار هم تأکید داشتند و جداگانه از این کشور نام بردند.
عضو شورای مرکزی اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل گفت: برای ما جای سؤال است که چرا هنوز سران سه قوه سکوت خود را در این مورد نشکستهاند؟ البته گویا دستگاه سیاست خارجی و شخص وزیر امور خارجه رایزنیهایی برای ورود عملی به این موضوع انجام دادهاند که شایستهی تقدیر است، اما توقع میرود تمام دستگاههای کشور در این خصوص با صدای واحد وارد میدان شوند.
توانا راد اظهار کرد: لازم است ستاد حقوق بشر قوه قضائیه به این موضوع ورود جدی کند. چرا همیشه اجازه میدهیم به دلایل واهی ما را در حوزهی حقوق بشر مورد اتهام قرار دهند؟ اتفاقاً این ما هستیم که باید از این جنایتکاران مطالبهی رعایت حقوق بشر داشته باشیم.
سوال این است که آیا رئیس جمهور از تمام ظرفیت و توان دیپلماسی خود برای جلوگیری از کشتار مسلمانان در میانمار استفاده کردهاند؟ این سؤال در مورد ریاست قوه قضائیه و رئیس مجلس شورای اسلامی هم صدق میکند.
وی افزود: سوال این است که آیا رئیس جمهور از تمام ظرفیت و توان دیپلماسی خود برای جلوگیری از کشتار مسلمانان در میانمار استفاده کردهاند؟ این سؤال در مورد ریاست قوه قضائیه و رئیس مجلس شورای اسلامی هم صدق میکند.
توانا راد تصریح کرد: چرا نمایندگان ملت ساکتند؟ آیا مطالبه یک بیانیه با امضای تمام نمایندگان مجلس برای محکومیت نسل کشی مسلمانان انتظار زیادی است؟ بر اساس اخبار غیررسمی شنیده شده که دولت ترکیه به بنگلادش قول مساعدت مالی و پرداخت هزینههای مهاجران مسلمان میانمار را داده و همچنین تعدادی از نیروهای طالبان برای دفاع نظامی از مسلمانان میانمار راهی این کشور شدهاند. با این وجود سوال این است که چرا هنوز از سوی دستگاه اجرایی و حکومتی جمهوری اسلامی به عنوان قدرتمندترین حکومت مسلمان دنیا، شاهد هیچ حرکتی نیستیم؟
وی خاطرنشان کرد: در زمان جنگ تحمیلی و در اوج مشکلات انقلاب، انقلاب اسلامی برای دفاع از مسلمانان بوسنی نیروی مجاهد فرستاد. آیا امروز و در اوج اقتدار سیاسی و نظامی انقلاب، این امکان در صورت شکست راههای دیپلماتیک وجود ندارد؟
نسل کشی مسلمانان، اوج جاهلیت مدرن
عضو شورای مرکزی اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل گفت: از تمامی مسئولان کشوری و لشکری خواهشمندم تمامی توانمندیهای زبانی و عملی خود را برای حل این بحران به کار گیرند و از مردم مسلمان ایران که حامیان همیشگی مظلومان جهان بودهاند، خواهشمندم که جوش و خروش انقلابی خود را در محکومیت وحشیگریهای بودائیان افراطی و دولت جنایتکار میانمار به نمایش بگذارند.
تسلیمی عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان تهران نیز با بیان اینکه نسل کشی در میانمار چندین سال است که توسط بودائیان افراطی انجام می شود و در این چند ماهه به اوج خود رسیده است، گفت: مدعیان دروغین حقوق بشر نیز که همیشه معیارهای دوگانه داشته اند و هر جا که به نفعشان بوده موضع گیری کرده اند امروز در قبال کشتار مسلمانان میانمار سکوت کرده اند.
وی افزود: امروز شاهدیم که خانم آنگ سان سوچی دارنده صلح نوبل که حزب مطبوعش نیز بیشترین کرسی مجلس میانمار را در اختیار دارد و حتی در حاکمیت هم نقش ایفاء می کنند نه تنها در مقابل نسل کشی مسلمانان در این کشور سکوت هیچ اقدامی انجام نداده بلکه منکر این جنایت ها شده است.
عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان تهران گفت: امروز کشورهای دروغین مدعی حقوق بشر همچون آمریکا، انگلیس و فرانسه نسل کشی مسلمانان میانمار را بایکوت خبری کرده اند و حتی در کشورمان نیز کسانی که برای کشتن سگ ها علم دفاع از حقوق حیوانات را بلند می کردند حالا در مقابل کشتار کودکان بی گناه میانمار مهر سکوت بر لب گرفته اند و این باعث نگرانی است.
تسلیمی بیان کرد: امروز شاهدیم که یکی از فعالین حقوق بشر پاکستانی که برنده جایزه دفاع از حقوق بشر است حوادث میانمار را محکوم می کند اما شیرین عبادی که خیلی داعیه دار حقوق بشر و برنده جایزه صلح نوبل نیز است در مقابل این جنایت ها کاملا سکوت می کند. شیرین عبادی و دوستانش الان کجا هستند و چرا از ابراز همدردی در فضای مجازی هم دریغ می کنند.
وی با بیان اینکه متاسفانه از سوی دولت های اسلامی هم شاهد اقدامی در جهت محکومیت جنایت های دولت و افراطیون بودایی میانمار نبوده ایم، افزود: در حالی که نسل کشی های میانمار نقطه اوج جاهلیت مدرن در دنیای حاضر است؛ معتقدم که بیشترین بی توجهی به این نسل کشی ها از سوی دولت های اسلامی صورت گرفته و بعد نام خود را انسان می گذارند.
عضو شورای مرکزی اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل با اشاره به اینکه قشر انقلابی کشورمان نیز به سادگی از کنار نسل کشی های مسلمانان میانمار گذشته، گفت: کشتار مسلمانان میانمار یک درگیری قومی و مذهبی و یا درگیری تروریستی نیست بلکه به معنای واقعی اتم کلمه نسل کشی است به گونه ای که شاهدیم در این کشور کوره های آدم سوزی دارند و سر زنان را نمی برند بلکه سر آنها را می کنند. پس چرا سکوت می شود در حالیکه حضرت علی (ع) وقتی که سپاه کفر خلخال از پای زن یهودی می کند می فرمایند: اگر مردی در اینجا آرزوی مرگ کند، حق دارد.
تسلیمی اضافه کرد: وقتی که تشیع و امت حزب الله نسبت به ظلم به مظلومان دیدی مانند حضرت علی (ع) را دارد واقعا سکوت نهادهای رسمی و غیر رسمی ما در قبال جنایت های صورت گرفته علیه مسلمانان میانمار اصلا قابل درک نیست.
وی اظهار کرد: قوه قضائیه باید این جنایت ها را با طرح دعوای در مجامع حقوقی بین المللی پیگیری کند و وزارت امور خارجه نیز با دیپلماسی منطقه ای و هم افزایی با کشورهای اسلامی ولو با صدور یک بیانیه می تواند اعلام کند که ما موضوع را فهمیده ایم و به نوعی نقش خود را در حمایت از مسلمانان کشور میانمار ایفاء کند اما متاسفانه تاکنون غفلت کرده اند؛ اگر چه اخیرا شاهد تماس های تلفنی ظریف با سران برخی کشورهای اسلامی بوده ایم که این اقدام هم با تاخیر و هم حداقلی بوده است.
عضو شورای مرکزی اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل با بیان اینکه جنایت های صورت گرفته در میانمار با هدف نسل کشی و یکسان سازی قومیتی صورت می گیرد، گفت: اینها وقتی که در مقابل منطق دین اسلام پاسخی نداشته اند به همین دلیل به نسل کشی و قتل و غارت مسلمانان روی آورده اند؛ اما تاریخ گواه این واقعیت است که حق با ظلم، جور و قتل عام سرکوب نمی شود.
شکایت بسیج دانشجویی دانشگاه تهران از دولت میانمار
راسک مسئول مرکز بین الملل بسیج دانشجویی دانشگاه تهران نیز اقدامات ضدانسانی و جنایات هولناک در میانمار که منجر به کشته شدن انسانهای بیگناه و مسلمان شده است، بیش از پیش پرده از نیت امپریالیستی و سودجویانه مدعیان دروغین حقوق بشر برداشته است.
وی با بیان اینکه این اولین بار نیست که انسانهای آزاده جهان شاهد سکوت ننگین و برخورد تبعیض آمیز مستکبرین جهان و سازمانهای دست نشانده غرب در قبال نسل کشی و اقدامات تروریستی مغایر حقوق بشر هستند، افزود: متاسفانه عنوان حقوق بشر را دولتهایی به یدک میکشند که این عنوان جز استثمار، تقابل و پیشبرد منافع اقتصادی و اهداف استکباریشان کاربرد دیگری برای آنها ندارد.
مسئول مرکز بین الملل بسیج دانشجویی دانشگاه تهران با تاکید بر اینکه جنبش دانشجویی نسبت به نسل کشی مسلمانان در میانمار بی تفاوت نیست گفت: بسیج دانشجویی دانشگاه تهران بنا دارد که با هماهنگی علمای شیعه و سنی شکایت نامه ای را علیه دولت میانمار به نمایندگی سازمان ملل در کشورمان ارائه کند.
راسک افزود: همچنین در این رابطه هماهنگی هایی با وزارت امور خارجه کشورمان انجام داده ایم و از این وزارتخانه خواسته ایم که با هماهنگی کشورهای اسلامی هر چه سریعتر موضوع نسل کشی مسلمانان میانمار را در سازمان ملل پیگیری کنند.
تکرار عاشورا در روهینگیا
بختیاری دبیر سیاسی دفتر تحکیم وحدت نیز با بیان اینکه امروزه متاسفانه با وجود افراطی گری های گروهک هایی مانند داعش که به کشتار مسلمانان می پردازند خبرهایی همچون کشتار مسلمانان میانمار کمرنگ دیده شده، گفت: بودایی هایی که دین خود را مرده پنداشتند و به طبع از رژیم غاصب صهیونیستی که در نسل کشی مقام اول را دارند از ترس گسترش اسلام ناب محمدی (ص) دست به چنین فجایعی می زنند.
وی با بیان اینکه افرادی که دم از حقوق بشرمی زنند امروز چشمان خود را در مقابل نسل کشی مسلمانان میانمار بسته و پنبه در گوش های خود کرده و در مقابل فجایعی که به دور از انسانیت و اخلاق است سکوت کرده اند، افزود: متاسفانه امروز سیاستمداران جهان اسلام دچار بیماری سیاست زدگی شدند و سخن پیامبر عظیم الشان اسلام را که فرمودند هر کس صدای مظلوم را بشنود و به فریاد آن نرسد مسلمان نیست نشنیده نگرفته اند.
عاشورا بعد از 1400سال در میانمار دوباره تکرار می شود معلوم نیست که چرا مسلمانان به کدامین گناه سوخته می شوند
بختیاری با اشاره به اینکه امروز مسئله مسلمانان میانمار مصداق بازر آیه شریفه بای ذنب قتلت است، اضافه کرد: عاشورا بعد از 1400سال در میانمار دوباره تکرار می شود معلوم نیست که چرا مسلمانان به کدامین گناه سوخته می شوند و البته جهان اسلام علی الخصوص بنگلادش که در نزدیک ترین مختصات به کشتار مسلمانان میانمار هستند نه تنها فریاد انزجار سر نمی دهند بلکه با بستن مرزهای خود بر مسلمانان بی پناه میانماری بر این فجایع دامن می زنند.
وی اضافه کرد: نسل کشی رژیم غاصب صهیونیستی در غرب کشورهای مسلمان، فجایع مسلمان کشی در شرق جهان اسلام و هم چنین کشتار مسلمان توسط داعش در قلب جهان اسلام این را تداعی می کند این ها پیشرفت اسلام ناب محمدی (ص) را خطری بزرگ برای منافع خود محسوب می کنند.
دبیر سیاسی دفتر تحکیم وحدت گفت: سیاستمداران باید بدانند که تنها وحدت می تواند جلودار این گونه کشتارهای به دور از انسانیت و اخلاق باشد. امروزه کسانی که اسلام را محکوم به بی اخلاقی می کنند خود جنایاتی انجام می دهند که به دور از انسانیت و اخلاق هستند.
بختیاری بیان کرد: انتظار ما این است که دولت جمهوری اسلامی مواضع خود را روشن کند که آیا فجایع کشتار مسلمانان در میانمار کمتر از برد یک تیم فوتبال است که هیچ یک از دولتمردان در صفحات اجتماعی خود حتی اعتراضی هم نسبت به این نسل کشی نمی کنند.
وی افزود: امروزه قلب مسلمانان از سوختن مسلمانان میانمار می سوزد ولی هیچ گونه اعتراضی از سیاستمداران جهان اسلام مشاهده نمی کنیم.
ضعف دستگاه دیپلماسی در قبال نسل کشی مسلمانان
متین منتظمی دبیر کل سابق جامعه اسلامی دانشجویان نیز با بیان اینکه مجامع حقوق بشری که جمهوری اسلامی را متهم به نقض حقوق بشر می کنند الان کجا هستند تا با چشم باز نقض حقوق بشر و نسل کشی مسلمانان در میانمار را ببینند، گفت: از قوه قضائیه می خواهیم که اجازه ندهند که مجامع بین المللی شیطان صفت بر روی این جنایت ها درپوش بگذارند.
وی با بیان اینکه ما از دولت و دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی انتظار داشتیم که در قبال نسل کشی مسلمانان میانمار عملکرد بهتری داشته باشد، افزود: یکی از مصادیق بارز انقلاب اسلامی حمایت از مستضعفین و مسلمانان جهان است اما دستگاه دیپلماسی کشورمان در قبل نسل کشی مسلمانان میانمار خیلی ضعیف عمل کرده است. با این وجود شخص وزیر امور خارجه باید قویتر وارد عمل شده و مراتب اعتراض ملت ایران را نسبت به این موضوع به مجامع بین المللی اعلام کنند.
منتظمی با تاکید بر اینکه دستگاه دیپلماسی کشورمان نباید اجازه دهد که نسل کشی مسلمانان میانمار در سایه خفقان رسانه ای غرب پیش برود، اظهار کرد: نحوه کشتار مسلمانان در میانمار ما را به یاد کشتار مسلمانان توسط کفار در صدر اسلام می اندازد و این نسل کشی ها و قتل و عام ها خیلی جای بحث دارد.
وی افزود: معتقدم که داریم دوران صدر اسلام را در میانمار به چشم خود می بینیم ولی متاسفانه با این تفاوت که علی رغم رشد تکنولوژی و رسانه همچنان این مسلمانان هستند که باز هم مظلوم هستند.
فعال دانشجویی گفت: سکوت کشورهای مدعی حقوق بشر همچون آمریکا و انگلیس در قبال نسل کشی مسلمانان میانمار روباه صفتی این کشورها را بیش از پیش نمایان ساخته است.
هراس لابی صهیونیسم از نفوذ اسلام
محمدیان مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه شریف نیز با محکومیت نسل کشی مسلمانان میانمار و سکوت مجامع بین المللی و حقوق بشر، گفت: این سکوت طبیعی است چون لابی صهیونیست ها و منافع آنها ایجاب می کند که مسلمانان میانمار قتل و عام شوند وگرنه نفوذ اسلام روز به روز در این کشور گسترش می یابد و این کشور به یک کشور اسلامی تبدیل می شود.
وی با بیان اینکه رسانه ملی و سازمان تبلیغات اسلامی به موضوع نسل کشی مسلمانان میانمار به خوبی نپرداخته اند و مردم را از این جنایت ها آگاه نکرده اند، اظهار کرد: علی رغم اینکه در برخی نقاط جهان مانند چچن مسلمانان نسبت به نسل کشی مسلمانان میانمار تجمعاتی برگزار کرده اند اما سازمان تبلیغات اسلامی کشورمان در قبال این مسئله اقدامی انجام نداده است.
مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه شریف گفت: در قانون اساسی کشورمان جمهوری اسلامی موظف شده که از مظلومین و مسلمانان در هر گوشه ای از دنیا حمایت کنند و این حمایت را ماموریت اصلی خود بداند با این وجود با چند تماس تلفنی وزیر امور خارجه کشورمان نمی توانیم بگوییم که دولت به وظیفه خود عمل کرده است.
محمدیان با تاکید بر اینکه وزارت امور خارجه کشورمان باید جلوگیری از کشتار مسلمانان میانمار را به عنوان اولویت و ماموریت اصلی خود قرار دهد، تصریح کرد: معتقدم که ترکیه در این ماجرا قوی تر از دستگاه دیپلماسی کشورمان عمل کرده است.
رهبر معظم انقلاب در دیدار خود با مقامات قوه قضائیه تاکید کردند که کشتار مسلمانان میانمار باید در مجامع حقوقی بین المللی پیگیری شود اما متاسفانه اقدامی از جانب این قوه ندیده ایم.
وی افزود: رهبر معظم انقلاب در دیدار خود با مقامات قوه قضائیه تاکید کردند که کشتار مسلمانان میانمار باید در مجامع حقوقی بین المللی پیگیری شود اما متاسفانه اقدامی از جانب این قوه ندیده ایم. در هر حال جمهوری اسلامی باید در پیشگیری و جلوگیری از این جنایت ها در جهان اسلام پیشگام باشد اما منفعلانه عمل شده است.
انتقاد از عملکرد سران قوا
مشایخی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت نیز ضمن انتقاد از عملکرد و سکوت دولت و قوه قضائیه و به ویژه وزارت امور خارجه کشورمان در قبال نسل کشی مسلمانان میانمار گفت: دفاع از مظلومین چه مسلمان و چه غیر مسلمان در هر گوشه ای از دنیا یکی از اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی بوده اما با این وجود در مسئله نسل کشی مسلمانان میانمار روسای قوا و دستگاه دیپلماسی کشورمان عملکرد قابل دفاعی نداشته اند. در هر حال کسانی که امروز در میانمار مورد ظلم و تجاوز قرار گرفته اند مسلمانند با این وجود جمهوری اسلامی ایران باید پیش از اینها به موضوع ورود می کرد.
وی با بیان اینکه بدترین اتفاق این است که همه در برابر نسل کشی مسلمانان میانمار سکوت کرده اند افزود: ما منتظر اقدام عملی از سوی دولت قوه قضائیه و مجلس هستیم. در هر حال تمام کسانی که می توانند در جلوگیری از نسل کشی مسلمانان میانمار نقش ایفا کنند باید وارد عمل شوند تا بیش از این شاهد مسلمان سوزی و جنایت در این کشور نباشیم.
مشایخی افزود: رسالتی که امروز بر دوش جنبش دانشجویی قرار دارد این است که صدای مظلومیت مسلمانان میانمار را به گوش جهانیان برساند با این وجود تلاش خواهیم کرد تجمعی در برابر دفتر سازمان ملل در تهران برگزار کنیم.