آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۳۷۹۲
رکورددار مسابقات ملی روبیک:

حل روبیک را از پدرم یاد گرفتم/ متاسفانه در ایران به این سرگرمی علمی بها نمی‌دهند!

دارنده رکورد حل مکعب روبیک در ایران عنوان کرد: متاسفانه روبیک در کشور جدی گرفته نمی‌شود و شناخته شده نیست تا برای آن یک تیم ملی تشکیل شود و به مسابقات جهانی تیم اعزام کنیم.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مکعب روبیک حدود 50سال پیش اختراع شد. یک مهندس معماری سازه‌ای از چوب ساخت که همه وجه‌های آن می‌چرخید . بعدها به هر وجه رنگی زدند تا این معما متولد شد. سپس روش‌های مختلفی برای حل این معما ارائه شد. سپس مسابقات این معما آغاز شد. در ابتدا رکوردهای جهانی برای حل این معما حدود 25 ثانیه بود اما اکنون این رکورد به 4/69 ثانیه رسیده است که این رکورد در کمتر از یک ماه پیش ثبت شده است. مسابقات حل مکعب روبیک در سطوح مختلف و بخش‌های مختلفی چون حل با یک دست، حل دو دست و حل با چشمان بسته برگزار می‌شود. مکعب‌های روبیک نیز انواع مختلفی در مسابقات دارند که از مکعب روبیک 2*2 گرفته تا 7*7 و اشکال دیگری مانند هرم و یا چند وجهی .

فردین بهادری‌نژاد دانشجوی رشته مترجمی زبان دانشگاه بوعلی سینا همدان رکورد دار حل مکعب روبیک ایران در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو بیان کرد: اولین دوره مسابقات رسمی حل روبیک در ایران سال 2011 برگزار شد که در آن محمد حسین فاطمی در حل دودست رکورد 11/05 ثانیه را از آن خود کرد. روز گذشته نیز در مسابقات 2017 ایران بنده توانستم رکورد حل با دو دست را با کسب زمان 7/17 ثانیه بشکنم. همچنین رکورد و میانگین حل با یک دست نیز متعلق به بنده شد. رکورد ثبت شده 11/18 ثانیه و میانگین نیز 91/ 12 می‌باشد. تفاوت بین میانگین و رکورد بدین گونه است که میانگین با ثبت پنج رکورد از هر نفر و سپس حذف بهترین و بدترین رکورد از بین این پنج زمان ثبت شده است. در نهایت از سه رکورد باقیمانده میانگین می‌گیرند. بهترین رکورد ثبت شده نیز به عنوان رکورد برتر ثبت می‌گردد.

بهادری‌نژاد ادامه داد: اولین بار که مکعب روبیک را خریداری کردم حدود 11 سال داشتم. در ابتدا روش حل را نمی‌دانستم. پس از گذشت چند ماه از حل نشدن مکعب یکی از آشنایان توانست یک وجه آن را حل کند و این نقطه شروع و امیدی برای حل معما شد. در آینده پدرم از اینترنت آموزش‌های مختلف حل معما را دریافت کرد و من روش‌ها را از پدرم یاد گرفتم. حتی پدرم روش‌های حل با چشمان بسته را نیز آموزش دید و به من یاد داد.

وی درخصوص روش مورد استفاده خود در حل معما بیان کرد: روشی که مبتدی‌ها خیلی از آن بهره می‌برند روش lbl یعنی حل لایه به لایه است. همین روش مدل ارتقا یافته‌تری دارد که بنده از آن استفاده می‌کنم. این روش cfop نام دارد. با روش اول میتوان در نهایت یک دقیقه ای مکعب را حل کرد. اما روش cfop که به سردریک نیز شهرت دارد بر پایه 121 فرمول قرار دارد.
بنده البته کتابی در این رابطه چاپ کردم که همه روش های حل روبیک 3*3 در آن آمده است.

دارنده رکورد حل مکعب روبیک در ایران عنوان کرد: متاسفانه روبیک در کشور جدی گرفته نمی‌شود و شناخته شده نیست تا برای آن یک تیم ملی تشکیل شود و به مسابقات جهانی تیم اعزام کنیم. این در حالی است که عزیزانی هستند، در سطح جهانی می‌توانند مقام کسب کنند. البته چند نفر با هزینه‌های شخصی به مسابقات جهانی رفتند و مقام‌هایی هم کسب نمودند که با پشتیبانی و حمایت بهتر از آنها می‌توان نتیجه‌های بهتری را در سطح جهانی کسب نمود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار