به گزارش خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، دكتر علي عباس پور تهران امروز در برنامه مثلث راديو جوان اظهار داشت: لايحه حمايت از شركت هاي دانش بنيان و تجاري سازي نوآوري ها لايحه بسيار خوبي است كه با همكاري وزارت علوم و بخش هاي صنعتي و نخبگان به منظور افزايش كارآيي ارائه شده است.
وي افزود: مشكل اصلي در تصويب اين لايحه برداشت حدود 3 هزار ميليارد تومان از صندوق ذخيره ارزي بود.
نماينده مردم تهران در مجلس ادامه داد: با توجه به تصميمي كه در سال 88 مبني بر باقي ماندن صندوق ذخيره ارزي و صندوق توسعه علم و فناوری گرفته شد مقرر گرديد كه اين مبلغ از صندوق ذخيره ارزي به صندوق توسعه علم و فناوری انتقال داده شود.
عباسپور تاكيد كرد: با رفع اين مشكل و انجام بازنگري هاي نهايي اين لايحه تا دو هفته آينده در صحن علني مجلس بررسي و در صورت كسب اكثريت آرا به تصويب مي رسد.
وي با بيان اينكه آموزش در كشور از پايين ترين سطح تا بالاترين سطح نيازمند بازنگري اساسي است، اذعان داشت: بايد با به كار گيري منابع گسترده مالي و انساني و ارتقاي كيفيت، سيستم آموزشي كشور را پويا كنيم.
رئيس كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس با اشاره به تقاضاي فراوان براي ورود به دوره تحصيلات تكميلي گفت: بايد با انجام ساماندهي هاي لازم هدف گذاري دقيق مقاطع كارشناسي ارشد و دكتري مشخص شود.
عباسپور با اشاره به خروج برخي از دانشجويان از كشور براي ادامه تحصيل تاكيدكرد: ما بايد با بكار گيري تمام ظرفيت ها و پتانسيل ها از خروج دانشجويان جلوگيري كنيم.
وي همچنين با اشاره به انجام پژوهش ها و تحقيقات گسترده در بخش هاي مختلف كشور اظهار داشت: با تمركز نيروي انساني متخصص در دانشگاه ها و مراكز تحقيقاتي پژوهش ها و فعاليت هاي تحقيقاتي گسترده اي در زمينه هاي مختلف صورت مي گيرد اما اين تحقيقات به درستي در بخش هاي مخلتف مانند صنعت، بروز پيدا نمي كند.
نماينده مردم تهران در مجلس تصريح كرد: ايجاد ارتباط منسجم و هماهنگ بين كارهاي تحقيقاتي و علمي دانشگاه و مراكز تحقيقاتي با آنچه كه بايد در بخش هاي مختلف صنعتي و كشاروزي و اقتصادي نمود پيدا كند ضرورتي اجتناب ناپذير است.
عباسپور با تاكيد بر لزوم ايجاد ارتباط منسجم بين بخش هاي مختلف و ارائه برنامه ريزي هاي درست در اين زمينه خاطر نشان كرد: در كنار هم قرار گرفتن مولفه هاي كوچك باعث رشد و حركت رو به جلوي كشور مي شود./انتهاي پيام/