دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: اخلال در سیستمهای نوبتدهی و کمبود ویزیت پزشک متخصص در بیمارستان تأمین اجتماعی همدان موجب رنج بیماران شده است.
علی تکرلی دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی همدان و عضو کارگروه سلامت بسیج دانشجویی این استان در گفتوگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در رابطه با مشکلات سیستم های نوبت دهی در بیمارستان تامین اجتماعی این استان، گفت: اخلال در سیستم های نوبتدهی و کمبود ویزیت پزشک متخصص در بیمارستان تامیناجتماعی موجب رنج بیماران شده است.
تکرلی با بیان اینکه سیستم نوبتدهی درمانگاه در بیمارستان تامیناجتماعی چند سالی از حضوری به سیستم تلفنی هوشمند تبدیل شده است، ادامه داد: علی ظاهر باعث تسهیل و راحتی مراجعهکنندگانی که از سراسر استان به تنها بیمارستان تامین اجتماعی که برای این بیمه شدگان رایگان است، مراجعه می کنند.
عضو کارگروه سلامت بسیج دانشجویی استان همدان، افزود: در این روش نه تنها مشکلات حل نشده است بلکه در حقیقت مشکلات جدیدتر گردیده است و از شکل قدیم به شکل جدید تبدیل شده اند.
وی تصریح کرد: اگرچه بیماران از مراجعه حضوری، در ساعت 5 صبح رهایی پیدا کرده اند اما با مشکلات جدیدتری روبرو میگردند به این صورت که بیمار برای گرفتن نوبت باید روز قبل، ساعت 3 بعد از ظهر با تلفن های گویای بیمارستان تماس بگیرد و حالا با مشغول بودن خطوط تلفن مواجه میشود.
تکرلی گفت: در واقع این مشکل به خاطر کمبود امکانت و تعداد محدود ویزیت های پزشکان و خیل عظیم تماس گیرندگان با این مرکز ناشی میشود.
دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی همدان عنوان کرد: این امر باعث میشود که تنها با گذشت 15 دقیقه از زمان نوبتدهی یعنی در ساعت 15:15 بعداز ظهر، اکثر نوبت ها به اتمام برسد.
وی افزود: از طرفی گاها تماس گیرندگان با مشکل هنگ کردن، تلفن گویا نیز مواجه خواهند شد.
تکرلی بیان داشت: به نظر میرسد در زمان حاضر و با توسعه گوشی های هوشمند با سیستم عامل اندروید می توان از این امکانات جهت نوبت دهی بهتر استفاده کرد.
دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی همدان با اشاره به اینکه است، تأکید کرد: در صورت درخواست مسئولین مربوطه حاضریم آن ها را ارایه دهیم و در جهت بهبود شرایط بیماران کمک کنیم.
وی در بخش دیگر این گفتوگو با بیان اینکه مشکل اصلی بیمارستان تامین اجتماعی همدان کمبود امکانات و نبود پزشک کافی و تعداد ویزیت های محدود می باشد، خاطرنشان کرد: این موضوع در حالی است که استان همدان با جمعیت حدودا 1.8میلیونی و تعداد بالای بیمه شدگان تامین اجتماعی نیازمند به تعداد بیمارستان های تامین اجتماعی بیشتری است.
تکرلی با ابراز تأسف اذعان داشت: از سال 1375 یعنی تأسیس اولین بیمارستان تامین اجتماعی در شهرک مدنی اقدامی خاصی از سوی مسئولین به جز ساخت چند کلینیک در شهرستان ها و کلینیک شهید شهبازی در همدان برای این مهم صورت نگرفته است.
دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی همدان در پایان گفت: امیدوارم روزی به این گفته رهبر معظم انقلاب برسیم که مردم جز رنج مریض داری رنج دیگری نداشته باشند.