آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۲۲۱۰
مهدی چمران در جمع دانشجویان مشهد:

کردستان جدید اسرائیلی در کنار مرز ایران است/ دشمن به دنبال کشاندن ناامنی به داخل کشورمان است

استاد دانشگاه تهران با اشاره به برگزاری رفراندوم در کردستان عراق و اتفاقاتی که در این اقلیم افتاد، گفت: اسرائیل به دنبال این است که با ایجاد کردستان جدید اسرائیل جدیدی در کنار مرز ایران ایجاد شود تا ناامنی را به داخل مرز ایران بکشاند.
کردستان جدید اسرائیلی در کنار مرز ایران است/ دشمن به دنبال کشاندن ناامنی به داخل کشورمان است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، مهدی چمران امروز در جمع دانشجویان دانشگاه امام رضا علیه السلام مشهد به نقد فیلم چ. پرداخت و به بیان اتفاقاتی که در کردستان ایران در بعد از پیروزی انقلاب اسلامی افتاد پرداخت.

رئیس سابق شورای شهر تهران بیان کرد: فیلم چ. یک فیلم مستند نیست بلکه سینمایی است، چون ۸۰ درصد از حوادث آن موقع در این فیلم نیامده است.

وی با اشاره به اینکه از ابتدای انقلاب اسلامی بحث این بود که اگر شاه از ایران برود ایران، ایرانستان می‌شود یعنی هر جایی از آن برای خود کشوری خواهد شد، گفت: این مهم امید دشمنان ما بود و برای آن برنامه ریزی کرده بودند و از فردای پیروزی انقلاب اسلامی این توطئه‌ها شروع شد.

وی با اشاره به اینکه در ۲۲ بهمن انقلاب اسلامی به پیروزی رسید، گفت:، اما ما با مرور تاریخ می‌بینیم که در ۲۵ بهمن ماه پادگان مهاباد غارت می‌شود و حتی تانک هایش را می‌برند و کسانی که این کار را کرده بودند گفتند ما انقلاب کردیم! در صورتی که تا قبل از ۲۲ بهمن باید این امر صورت می‌گرفت نه بعد از پیروزی انقلاب که اموال این پادگان متعلق به انقلاب اسلامی و مردم بود.

چمران به حوادث اتفاق افتاده در پادگان سنندج و همچنین اتفاقاتی که در مریوان افتاده بود اشاره و تصریح کرد: حملاتی که به این پادگان‌ها شد توسط حزب دموکرات کردستان بودکه رهبران آن بارزانی‌ها و جلال طالبانی بود که جلال طالبانی بعدا خود را اصلاح کرد همچنین حزب کومله که عقاید کمونیستی داشت نیز در این حملات بی تقصیر نبود.

وی خاطرنشان کرد: هنگامی که غلام یحیی آذربایجان را از گیلان جدا کرد ملا حاکم بارزانی پدر همین بارزانی می‌خواست کردستان را از ایران جدا کند آن‌ها درصدد بودند کردستان کشوری مستقل فدرالی شود.

رئیس سابق شورای شهر تهران ادامه داد: در زمان شاه بارزانی‌ها با ساواک و شاه ارتباط داشتند و شاهدیم که در کرج تهران نیز ویلا داشتند و ساواک به آن‌ها پول و حقوق می‌داد و از آن‌ها پذیرایی می‌کرد.

وی با بیان اینکه افرادی مانند بارزانی‌ها و سران کردستان کاری برای بیرون کردن شاه نکرده بودند، بیان کرد:، اما بعد از پیروزی انقلاب اسلامی آن‌ها به فکر به هم ریختن کشور افتادن و اولین کارشان ناامن کردن منطقه بود. بخشی از اقلیت‌ها در خاک‌های دیگر کشور‌ها سکونت دارند هنگامی که در کردستان ناامنی به وجود آوردند هر خانواده به دنبال تهیه سلاح رفت تا بتواند از خود دفاع کند این ضرورتی بود که مردم آن خطه از سرزمین مان باید برای دفاع خود و خانواده شان در نظر می‌گرفت.

چمران با اشاره به فعالیت جوانان جهادگر در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی در بحث سازندگی کشور گفت: اوایل انقلاب جوانان ما در روستا‌ها به کشاورزان کمک می‌کردند، ولی در زمان حاضر برای آن‌ها خانه می‌سازند. بسیاری از این جوانان به کردستان رفتند تا به مردم روستانشین آنجا کمک کنند، اما به محض ورودشان به کردستان توسط احزابی که آنجا را در اختیار داشتند مانند کومله و مجاهدین خلق و کمونیست‌ها یقه آن‌ها را می‌گرفتند و می‌گفتند مربوط به کدام حزب هستید اگر متوجه می‌شدند که از جوانان جهاد سازندگی هستی تا شب برای ترک شهر به آن‌ها مهلت می‌دادند در غیر این صورت سرشان را می‌بریدند و بسیاری از شهدای جهاد همین شهدای جهاد سازندگی بودند.
 
وی بیان کرد: تقریبا همه شهرهای کردستان دست ضد انقلاب بود و نیروهای نظامی که در پادگان‌ها بودند جرات بیرون آمدن نداشتند چون مورد حمله قرار می‌گرفتند؛ پادگان سنندج بیش از دو ماه محاصره بود و دو نفر از نیروهای آن شهید شدند که هنوز شهدای آن داخل پادگان دفن هستند.

رئیس سابق شورای شهر تهران ادامه داد: این احزاب کردستان برای گرفتن یک شهر مردم را می‌ترساندند و بعد از گرفتن شهر به شهر دیگری می‌رفتند، حتی قتل عام‌هایی انجام می‌دادند و این همان ناامنی بود که متاسفانه در کردستان در بعد پیروزی انقلاب اتفاق افتاد.

چمران در ادامه به حوادث مریوان اشاره و تصریح کرد: سپاه پاسداران در مریوان یک خانه داشت هنگامی که ضد انقلاب به این خانه آمدند چهار تا پنج نفر از سپاهیان را گرفتند و آنها را با موزائیک سر بریدند، هنگامی که شهر به هم ریخت شهید چمران یک هفته در مریوان ماند، شهر مریوان دست ضد انقلاب بود و نیروهای نظامی در پادگان مستقر بودند و نمی‌توانستند از آنجا بیرون بیایند چون با خطر حمله مواجه بودند.

رئیس سابق شورای شهر تهران در ادامه به چگونگی محاصره شهر پاوه و اتفاقات این شهر اشاره و تصریح کرد: این شهر مذهبی‌ترین شهر کردستان است و مردم پاوه با ضد انقلاب همراه نشدند و از طریق تحصن در تلگراف خانه به تهران پیام می‌دادند که به داد ما برسید.

وی ادامه داد: این شهر کوهستانی بود و ضد انقلاب در کوهستان‌های اطراف شهر بودند که به تخمین شهید چمران حدود 10 هزار ضد انقلاب برای محاصره این شهر آمده بودند. آنها با قطع آب شهر پاوه حلقه محاصره را روز به روز تنگ تر می‌کردند.

چمران در ادامه به جنایات اتفاق افتاده در این شهر و کشتار زخمی‌های بیمارستان پاوه، گفت: ضد انقلاب برای اینکه مردم را در کنار خود داشته باشد سرانش اجازه غارت منازل را به افراد احزابشان نمی‌دادند ولی باز هم غارت‌هایی صورت می‌گرفت که واکنش مردم را به همراه داشت.

رئیس سابق شورای شهر تهران بیان کرد: هنگامی که رادیو بیگانه خبری از کشته یا زخمی شدن شهید چمران را در شهر پاوه گفت من ساعت 12 شب با مرحوم سید احمد آقا خمینی تماس گرفته و وی را در جریان این خبر قرار دادم امام خمینی(ره) ساعت 7 صبح پیامی دادند که در رادیو خوانده شد و تاثیر این پیام به حدی بود که باعث مغلوبه شدن جنگ در شهر پاوه شد و تا ساعت 12 ظهر روز 27 مرداد ماه تپه‌های اطراف آن از دست ضد انقلاب آزاد شد.

وی با بیان اینکه ریشه ناسیونالیسم کردی و بلوچی را دشمنان ما به وجود آوردند و باید دانست که ایران مجموعه این اقوام است، خاطرنشان کرد: دشمن می‌خواهد در کشور انشقاق به وجود آورد.

چمران با اشاره به اینکه دشمن سعی در تجریه عراق به سه دولت شیعه، سنی و کرد را دارد، ابراز کرد: در نقشه خاورمیانه بزرگ دشمن به دنبال این بود که عراق و سوریه یک کشور تشکیل شود و داعش را به وجود آورند و این گروه تروریستی با ایجاد رعب و وحشت و ترور شهرهای عراق وسوریه را گرفتند که اکنون داعش به همت شهدای والا مقام در حال از بین رفتن است.

رئیس سابق شورای شهر تهران ادامه داد: دشمن چون نمی‌خواهد آتش جنگ در این منطقه خاموش شود بارزانی را آماده کردند و او نیز ناشیانه رفراندوم را برگزار کرد.

وی بیان کرد: با تدابیر صورت گرفته در مدت کوتاهی کرکوک را باز پس پیگیری کردند و بارزانی از آنجا گریخت و اکنون شرایط بارزانی لغزنده است هرچند که به اشتباه خودش پی برده است.

چمران تاکید کرد: اسرائیل به دنبال این است که کردستان جدید را همچون اسرائیل در کنار مرز ایران ایجاد کند تا بتواند ناامنی را به داخل مرز ایران بکشانند.

رئیس سابق شورای شهر تهران بیان کرد: کردها از اقوام اصیل ایرانی هستند و از کشور ما تجزیه پذیر نیست و نخواهند بود. هرگاه متحد بودیم و به توان نیروهای داخلی تکیه کردیم پیروز شدیم و هنگامی که به دیگران امید داشتیم و تکیه کردیم پس گردنی خوردیم.


ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار