آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۲۴۲۰
در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو عنوان شد،

ماجرای بلاک کردن دانشجویان در تلگرام توسط معاون دانشجویی/جوابیه دانشگاه بیشتر برای حفظ آبرو بود

یکی از دانشجویان دانشگاه آزاد دزفول گفت: خاطرم هست در بسیاری از موارد من و عده‌ای دیگر از دانشجویان وقتی مشکلات دانشگاه را در قالب اعتراض به تلگرام معاون دانشجویی می‌فرستادیم بلاک می‌شدیم.
یکی از دانشجویان دانشگاه آزاد دزفول در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو در خصوص مشکلات صنفی و آموزشی این دانشگاه گفت: مشکلی برای ترم اولی‌های دانشگاه پیش آمده بود که نه کلاس‌ها و نه برنامه آموزشی آن‌ها مشخص نبود و تا دیروز ادامه داشت. ما تازه متوجه شدیم که روز گذشته دانشگاه اقدام به تنظیم برنامه هفتگی، تعیین کلاس‌ها و انتخاب واحد کرده است.

وی ادامه داد: در واقع وقتی شهریه اینترنتی پرداخت می‌شود در یک بازه یک هفته‌ای باید ثبت نام‌ها انجام شود، اما به طول انجامیدن این روند به مدت یک ماه و بلاتکلیفی دانشجویان هیچ توجیهی ندارد. دانشگاه مدعی است به خاطر تعداد بالای دانشجویان و ورودی‌های جدید این تاخیر پیش آمده است این در حالی است که ۴۸ ساعت پس از اعلام نتایج و قبولی دانشجویان در رشته و دانشگاه مورد نظر تمامی اطلاعات قبول شدگان به دانشگاه مورد نظر ارسال می‌شود.

یکی از دانشجویان دانشگاه آزاد دزفول افزود: مشکل اصلی معطلی یک ماهه جدیدالورودهای دانشگاه مدیر گروه‌ها بودند که کار را به امروز و فردا انداختند و معاونت آموزشی هم هیچ گونه نظارتی بر روی کار این افراد نداشته و ندارد.
 
تعدیل نیروی ۴۱ نفر از کارکنان و طبعات آن

وی در خصوص جوابیه دانشگاه آزاد دزفول پیرامون ادعای دانشجویان مبنی بر اینکه درب مسجد دانشگاه ۳۰ ثانیه قبل از هر نماز باز می‌شود و در تمامی مدت طول روز بسته است، گفت: جوابیه دانشگاه این ادعای دانشجویان را بیشتر شبیه یک طنز می‌داند، اما حقیقت این است که این گفته هم طنز است هم واقعیت. دانشگاه ۴۱ نفر از کارکنان پیمانکاری خود را به عبارتی یا اخراج کرد یا تعدیل نیرو.

یکی از دانشجویان دانشگاه آزاد دزفول ادامه داد: این تعدیل نیرو موجب کمبود بدنه کادر خدمات دانشگاه شد، چرا که مسئول مسجد نیز به همراه آن ۴۱ نفر تعدیل نیرو شد و کسی که جایگزین آن شخص شد آبدارچی دانشگاه بود. به همین خاطر این شخص هم مجبور بود به امور داخل دانشکده‌ها بپردازد و هم به امور مسجد دانشگاه. بدیهی است که رسیدگی به امور هر دوی این مکان‌ها برای یک نفر کار بسیار سختی است؛ به همین خاطر بسیاری از اوقات درب مسجد در حالی باز می‌شود که اذان در حال پخش است.

وی خاطرنشان کرد: چهار پنج سال است که مقابل کم کاری‌های مسئولان دانشگاه آزاد دزفول سکوت کرده‌ایم و حالا هم که اعتراض می‌کنیم صدایمان به جایی نمی‌رسد. جوابیه دانشگاه بیشتر برای حفظ آبروست نه چیزی دیگر.

یکی از دانشجویان دانشگاه آزاد دزفول در خصوص تشکیل نشدن شورای صنفی در این دانشگاه گفت: دانشگاه مدعی است هیچ گونه دستوری از جانب شورای مرکزی برای تشکیل شورای صنفی دریافت نکرده این در حالی است که تشکیل شورای صنفی طبق دستور سازمان امور دانشجویان برای هر دانشگاهی امکان پذیر است این در حالی است که در بخش نامه دانشگاه‌های آزاد تشکیل شورای صنفی ذکر شده است.
 
بلاک شدیم!

وی بیان داشت: خاطرم هست در بسیاری از موارد من و عده‌ای دیگر از دانشجویان وقتی مشکلات دانشگاه را در قالب اعتراض به تلگرام معاون دانشجویی می‌فرستادیم بلاک می‌شدیم. دو روز پیش وقتی قضیه دانشگاه ما در رسانه‌های مکتوب و غیر مکتوب دست به دست چرخید فشار‌ها بر روی دانشگاه زیاد شد و معاون دانشجویی شخصا به من پیام داد اینجا بود که متوجه شدم چه قدر شرایط بر روی تصمیم گیری افراد تاثیر می‌گذارد.

یکی از دانشجویان دانشگاه آزاد دزفول در خصوص مشکلات صنفی دانشگاه نیز گفت: تا ترم گذشته دانشجویان بابت اجاره بهای خوابگاه ۲۵۰
هزار تومان می‌پرداختند، اما امسال به خاطر اینکه برای خوابگاه پسران موکت‌ها تعویض گردیده است مبلغ ۷۰ هزار تومان از هر دانشجو گرفته شده. شنیده‌ها حاکی از این است که خوابگاه دختران بدون تعویض حتی یک موکت مجبور به واریز مبلغ ۳۲۰هزار تومان یعنی دو برابر مبلغ اجاره بهای ترم گذشته شده‌اند. طی این سه چهار سال که ما دانشجوی این دانشگاه بودیم هیچ تابستانی شاهد تعمیرات اساسی این خوابگاه‌ها نبوده‌ایم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار