آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۵۶۸۱

دوترته: مطمئنم ترامپ در دیدارمان مساله حقوق بشر را مطرح نمی‌کند

پس از آنکه دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا جنگ رودریگو دوترته، همتای فیلیپینی‌اش با قاچاقچیان موادمخدر تحسین کرد، دوترته ابراز اطمینان کرد که ترامپ در دیدارش با وی نگرانی‌ها نسبت به حقوق بشر را مطرح نخواهد کرد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری فرانسه، ترامپ قرار است امروز (یکشنبه) پیش از آغاز نشست‌های دو روزه وارد مانیل، پایتخت فیلیپین شود و گروه‌های حقوق بشری از وی خواسته‌اند تا دوترته را به خاطر کشتار هزاران تن در جریان سرکوب جنجالی مبارزه با موادمخدر تحت فشار بگذارد.

دوترته گفت: مطمئنم زمانی که با ترامپ دیدار کنم او مساله حقوق بشر را مطرح نخواهد کرد؛ چراکه ترامپ در جریان دیدار مختصری که در حاشیه نشست منطقه‌ای روز شنبه در ویتنام داشتیم مرا به خاطر مبارزاتم علیه موادمخدر و قاچاقچیان موادمخدر تحسین کرد.

وی افزود: ترامپ در این دیدار با اشاره به سرکوب‌هایی که در مبارزه با موادمخدر صورت می‌گیرد و همچنین کمپین نظامی علیه طرفداران گروه تروریستی داعش در جنوب فیلیپین به من گفت: به خوبی به این مساله رسیدگی می‌کنی.

عفو بین‌الملل روز شنبه از ترامپ خواست که مساله نگرانی‌های حقوق بشر و کشتارهای غیرقانونی را به صورت علنی یا خصوصی با دوترته مطرح کند چراکه این دو رئیس‌جمهور قرار است روز دوشنبه نشست دوجانبه‌ای با یکدیگر داشته باشند.
سلام نظامی دوترته

در همین حال منتقدان نسبت به سلام نظامی دوترته با مشت گره کرده در مقابل سینه‌اش که ممکن است ترامپ و دیگر رهبران جهان در نشست روز یکشنبه در فیلیپین تقلید کنند، هشدار دادند.

آن‌ها گفتند، این ژست بیانگر خشونت‌هایی است که در جنگ دوترته با قاچاقچیان موادمخدر وجود داشته که در جریان آن جان هزاران تن گرفته شده است.

این منتقدان همچنین می‌گویند، این سلام نظامی مشابه با سلام نظامی آدولف هیتلر، رهبر نازی‌هاست.

معاون بخش آسیای دیده‌بان حقوق بشر گفت: رهبرانی خارجی باید بدانند که این مشت گره کرده سمبل حمله هدفمند دوترته به اجرای قانون است که یک فاجعه حقوق بشری را برای هزاران تن از فیلیپینی‌ها به وجود آورده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار