کد خبر:۶۴۶۷۶۰
حجتالاسلام انوری در دیدار با شورای جامعه اسلامی دانشگاه تبریز:
ارتباط با تشکلهای دانشجویی وظیفه مسئولان دانشگاهی است/ تشکلهای انقلابی باید از سیاست زدگی دوری کنند
مسئول نهاد رهبری دانشگاه تبریز گفت: تشکلهای دانشجویی انقلابی باید از سیاست زدگی دوری کنند؛ چرا که پیاده نظام حزبها و گروهای سیاسی بودن به ضرر جنبش دانشجویی خواهد بود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اعضای شورای مرکزی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تبریز با مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تبریز دیدار کرده و به بیان دغدغههای این تشکل انقلابی پرداختند.
حجتالاسلام محمد انوری در این دیدار ضمن قدردانی از تلاش های اعضای شورای مرکزی جامعه اسلامی، گفت: ارتباط مستمر با تشکلهای دانشجویی دانشگاه بویژه تشکلهایی که به نحوی نیاز به حمایت ویژه دارند از وظایف مسئولین دانشگاهی است و تشکلی مانند جامعه اسلامی که از دل دانشجوها برخواسته نیازمند توجه بیشتری از سوی مسئولین است.
وی یکی از اهداف ایجاد تشکلهای انقلابی را معرفی حیات مومنانه برای دانشجویان ذکر کرد و خاطرنشان ساخت: حیات مومنانه یکی از دغدغههای مهم شهید بهشتی (رضوان الله) بود که خودسازی و جامعه سازی دو عنصر مهم ساخت زیست مومنانه است که میتواند تبیین و الگوسازی از آن، یکی از اهداف راهبردی جامعه اسلامی دانشجویان باشد تا به عنوان یک الگو و سبک زندگی برای قشر دانشجو در دانشگاهها معرفی شود، چرا که یکی از دغدغههای اصلی دانشجویان مومن این است که پس از ورود به دانشگاه در کنار حفظ اعتقادات مذهبی شان بتوانند در فعالیتهای اجتماعی و سیاسی نیز مشارکت داشته باشند.
مسئول نهاد رهبری دانشگاه تبریز با اشاره به محتوای سوره عصر که اوصاف انسان کامل را بیان میکند تصریح کرد: در کنار خودسازی که نتیجه ایمان و عمل صالح است باید به فکر ساخت و اصلاح جامعه هم باشیم و این دو ساحت از هم جدای ناپذیر هستند و در کنار هم ما را به حیات مومنانه خواهد رساند.
حجت الاسلام انوری خطاب به اعضای شورای مرکزی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تبریز گفت: تشکلهای دانشجویی بویژه تشکلهای انقلابی مثل جامعه اسلامی باید از سیاست زدگی دوری کنند چرا که پیاده نظام حزبها و گروهای سیاسی بودن به ضرر جنبش دانشجویی خواهد بود. رسالت اصلی جنبش دانشجویی تلاش برای حفظ آرمانهای انقلاب اسلامی و کمک به تحقق اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی است که نیازمند داشتن روحیه پرسشگری و مطالبه گری از مسئولین است که نباید به محافظه کاری و مماشات تبدیل شود.
مسئول نهاد رهبری دانشگاه تبریز در پایان با تاکید بر استفاده تشکلهای انقلابی از ظرفیت فضای مجازی و قدرت رسانهای، افزود: تشکلهای دانشجویی نباید از نقش رسانه و فضای مجازی غفلت کنند. در حال حاضر عرصه عرصهی جنگ نرم است و بزرگترین و قدرتمندترین ابزار تاثیرگذاری در عصر حاضر همین فضای مجازی و قدرت رسانهای است. یکی از ابزارهایی که میتواند موجب تقویت نقش اثر گذار جامعه اسلامی در دانشگاه باشد داشتن یک رسانه قوی با محتوای خوب میباشد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.