سرپرست دانشگاه فنی حرفه ای گفت: ایجاد عدالت آموزشی در دانشگاه های فنی و حرفه ای در سطح کشور از بزرگترین دغدغه های ماست که برای تحقق آن سیاست استانی را اتخاذ کردیم و می خواهیم مراکز کل کشور را به صورت استانی مدیریت کنیم.
ناصر شمس، رئیس دانشگاه فنی حرفه ای در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، از تفویض اختیار به واحدهای دانشگاه فنی حرفه ای در استان های کشور خبر داد و گفت: ایجاد عدالت آموزشی در دانشگاه های فنی و حرفه ای در سطح کشور از بزرگترین دغدغه های ماست که برای تحقق آن سیاست استانی را اتخاذ کردیم و می خواهیم مراکز کل کشور را به صورت استانی مدیریت کنیم.
وی افزود: بر این اساس این اختیار به استان ها داده می شود که در ایجاد و حذف رشته ها به ما کمک کنند چرا که برنامه ریزی برای ایجاد رشته ها باید براساس شرایط منطقه ای باشد و ما با همین کار توانسته ایم در بسیاری از استان ها متناسب با نیاز استان رشته ایجاد کنیم.
شمس در ادامه بیان داشت: البته این کار به معنی تجمیع واحدهای فنی و حرفه ای نیست اما هماهنگی با استان ها وجود دارد تا از موازی کاری پرهیز کنیم. در کنار این اختیاراتی را به هر استان واگذار می کنیم و به این ترتیب عملیات و فاز اجرایی هر سیاست در استان ها انجام می شود و سیاست گذاری در سازمان مرکزی انجام می پذیرد.
سرپرست دانشگاه فنی حرفه ای در ادامه بیان داشت: تخصیص بودجه هر واحد نیز در برنامه های استانی گنجانده می شود اما تحت نظر مرکز تمامی فعالیت ها رصد می شود.
وی در پایان در خصوص ادغام این دانشگاه با دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: این بحث منتفی شده و از ابتدا نیز بحث ادغام این دو دانشگاه مطرح نبوده و به شکل نادرستی این امر مطرح شد که برخی از آن استفاده خاص کردند اما هیچ زمان بحث ادغام مطرح نبوده است.