دبیر اجرایی فن بازار گفت: در بحث دیپلماسی علمی از سفرای کشورها در ایران، غرفه هایی به هیئت هایی از کشورهای آذربایجان، پاکستان، قزاقستان، قرقیزستان و مالزی داده شده تا دستاوردها و فناوریهای خود را در معرض نمایش بگذارند.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مجید متقی طلب، دبیر اجرایی فن بازار و رئیس پارک علم و فناوری گیلان در نشست خبری که ظهر امروز در ساختمان وزارت علوم برگزار شد، گفت: نمایشگاه هفته پژوهش از ۲۲ آذر ماه شروع میشود و اختتامیه این نمایشگاه ۲۶ آذر میباشد که بالغ بر ۲۰۰ مرکز آموزشی، علمی فناوری از بخشهای دولتی و خصوصی در آن شرکت دارند.
وی افزود: در حال حاضر ۱۹۳ دانشگاه، پارک علم و فناوری، مرکز رشد و پژوهشگاه وارد سامانهای به نام ایران تک هاب شدند که به کمک این سامانه فناوریها ثبت و رصد شوند این سامانه امسال تکمیل شده و در این سامانه به دنبال این هستیم که سطح آمادگی فناوریها و سطح آمادگی سرمایه گذاری و صنعت و نوآوری را مطابق با استانداردهای بین المللی بسنجیم که برای این امر نیاز به وجود اکوسیستمی بود که با این سامانه محقق میشود وگرنه زحمات پژوهشگران به نتیجه مطلوب نمیرسید.
وی ادامه داد: ۸۶ دانشگاه، ۲۰ پژوهشگاه، ۳۳ پارک، ۱۹ مرکز رشد، ۱۵ سازمان اجرایی در فن بازار امسال فعال هستند و در سال گذشته انعقاد قراردادها به ارزش ۷۷ میلیارد تومان بود که امیدواریم امسال با افزایش قابل توجهی روبرو باشیم.
متقی طلب در ادامه بیان داشت: امسال علاوه بر پژوهشگران داخلی مهمان هایی از خارج از کشور برای شرکت در نمایشگاه حضور پیدا میکنند و دانشجویان ایرانی شاغل به تحصیل در خارج از کشور هم در هفته پژوهش از این نمایشگاه دیدن میکنند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: علاوه بر این در بحث دیپلماسی علمی از سفرای کشورها در ایران دعوت شده تا در هفته پژوهش علاوه بر بازدید از نمایشگاه و فن بازار در مراسم اختتامیه نیز شرکت کنند همچنین غرفه هایی به هیئت هایی از کشورهای آذربایجان، پاکستان، قزاقستان، قرقیزستان و مالزی داده شده تا دستاوردها و فناوریهای خود را در معرض نمایش بگذارند.