رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی توجه به اقتصاد سلامت در حوزه پژوهش پزشکی را از وظایف مراکز تحقیقاتی دانست و تاکید کرد: مراکز تحقیقاتی باید تلاش کنند تا هزینههای غیرضروری این حوزه را حذف کنند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد آقاجانی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، روز یکشنبه، ۳ دی ماه در هجدهمین جشنواره پژوهشی ابوریحان بیرونی با بیان اینکه با گسترش همکاریهای بینالمللی، مراکز تحقیقاتی در مسیر رشد علمی، جهشهای شایان توجهتری خواهند داشت، افزود: ارتقای سلامت مردم، رفاه اجتماعی و خلق ثروت هدف غایی پژوهش در حوزه پزشکی است.
وی با بیان این که توجه به اقتصاد سلامت در حوزه پژوهش پزشکی از وظایف مراکز تحقیقاتی است، تصریح کرد: این مراکز باید تلاش کنند تا هزینههای غیر ضروری این حوزه را حذف کنند.
آقاجانی با تاکید بر این که خروجی پژوهش موفق در حوزه پزشکی، بهبود آموزش پزشکی و ارائه خدمات بهینه در حوزه سلامت است، خاطرنشان کرد: مراکز تحقیقات بالینی در بیمارستانها میتوانند مشاورههای آماری، بررسی متون، جستجوی مقالات را در اختیار متخصصان بالینی قرار دهند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تصریح کرد: عمق بخشیدن به پژوهشها در کنار شاخص تعداد مقالات نیز باید مورد توجه ویژه پژوهشگران قرار گیرد.
آقاجانی تاکید کرد: گسترش ارتباطات مراکز تحقیقاتی با رسانهها باید اتفاق بیفتد، چرا که این ارتباط واقعیتهای رشد حوزه پزشکی را بر مردم و فعالان عرصه سلامت آشکار خواهد کرد و افزایش آگاهی عمومی را در پی خواهد داشت.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه با اشاره به شرکتهای دانشبنیان تاکید کرد: شرکتهای دانشبنیان در تولید فناوری و خلق ثروت از اهمیت بسزایی برخوردارند.