هفت نفر از دانشجویان مقطع دکتری تخصصی دانشگاه شهید باهنر کرمان در مراسمی با حضور رئیس بنیاد نخبگان استان کرمان، جایزه تحصیلی بنیاد ملی نخبگان را دریافت کردند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، رجبعلی پور، عضو شورای علمی بنیاد نخبگان و چهره ماندگار کشور در مراسم اعطای جایزه تحصیلی بنیاد ملی نخبگان، جوانها را به انجام تحقیقات اصیل توصیه کرد و یک مقاله معتبر را از مقالات متعدد کم ارزش بهتر دانست.
مصطفوی عضو شورای علمی بنیاد نخبگان استان و رییس سابق دانشگاه باهنر کرمان با ذکر خاطرهای از همایون صنعتی وقت شناسی و صبر در کار را ازعوامل موفقیت مدیران بخش خصوصی دانست.
رییس بنیاد نخبگان استان کرمان گفت: ۱۵۰ هزار دانشجو در استان کرمان در حال تحصیل میباشند که از این تعداد ۷ نفر مشمول جایزه های تحصیلی بنیاد ملی نخبگان به مدت یک سال تحصیلی شده اند، در این طرح همه دانشگاههای استان فرصت مساوی داشتند و اطلاع رسانی مناسب به آنها صورت گرفته بود، ولی بیشترین امتیاز دانشجویان متقاضی دریافت جایزههای تحصیلی بنیاد نخبگان از دانشگاه شهید باهنر کرمان که شامل ۷ نفر در مقطع دکتری هستند.
سعیدی به تبیین سند راهبردی کشور در امور نخبگان پرداخت و به تعریف نخبه و تاثیر نخبه در جامعه پرداخت افزود: مواردی همچون راتبة دانشجویی، اعتبار توانمندی آموزشی یا کارآفرینی، اعتبار ارتباطات علمی، اعتبار اجرای پایاننامه، بیمه تکمیلی، هدیه ازدواج و ودیعه اجاره مسکن ویژه دانشجویان متأهل اعتبار آموزشیاری پژوهشیاری و فنیاری، اعتبار شرکت در مجامع علمی داخلی و خارجی، اعتبار هسته پژوهشی فناوری و کارآفرینی، اعتبار اعزام به فرصت مطالعاتی داخلی یا خارجی، اعتبار استفاده از شبکه آزمایشگاهی از جایزههای در نظر گرفته شده دکتری تخصصی است.
وی درخصوص نحوه انتخاب مشمولان گفت: شناسایی دانشجویان برتر بر اساس مجموع امتیازهای حاصل از فعالیتهای نخبگانی آنان صورت میپذیرد و هیچگونه اعمال نفوذ وجود نداشته است و دانشجویان متقاضی اطلاعات خود را در سامانه اطلاعاتی بنیاد ملی نخبگان به نشانی Soraya.bmn.ir ثبت کردند و سپس بنیاد نخبگان استان کرمان با کمک دانشگاههای استان بررسی و راستی آزمایی مدارک متقاضیان را انجام داده و به بنیاد ملی نخبگان اعلام کرده است و بنیاد ملی با بررسی فرایند اجرا شده، فهرست نهایی برگزیدگان را تعیین و از ابتدای سال تحصیلی ۹۷_۹۶ دانشجویان میتوانند از جوایز تحصیلی بهرهمند شوند.
برگزیدگان المپیادهای ملی و جهانی دانشآموزی و دانشجویی، برگزیدگان آزمونهای سراسری ورود به دانشگاههای کشور، برگزیدگان آزمونهای جامع، پیشکارورزی، دستیاری در رشتههای پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی و دستیاری فوق تخصص پزشکی، دانشجویان ممتاز نمونه کشوری دانشگاهها، برگزیدگان جشنوارههای علمی، پژوهشی و فناورانه، ادبی، هنری و قرآنی مورد تأیید بنیاد و برگزیدگان مسابقههای ملی و جهانی مهارت و مخترعان برگزیده بنیاد مهمترین مصادیق فعالیتهای نخبگانی بشمار میروند.
همچنین دانشجویان سال اول تا چهارم دوره دکتری حرفهای، معادل دانشجویان دوره کارشناسی، دانشجویان سال پنجم تا هفتم دوره دکتری حرفهای، معادل دانشجویان دوره کارشناسی ارشد و دانشجویان دوره تخصص وزارت بهداشت، معادل دانشجویان دوره دکتری تخصصی محسوب میشوند.