مسئول برنامه علمی هفتمین سمینار سالیانه جامعه اپتومتری ایران، نسبت به شیوع رو به افزایش عیوب انکساری ناشی از گرایش روز افزون به استفاده از وسایل الکترونیکی در جامعه هشدار داد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محسن حیرانی در آستانه برگزاری هفتمین سمینار سالیانه جامعه اپتومتری ایران، گفت: این سمینار با محوریت تجویز منطقی عینک برگزار میشود.
وی با اشاره به شیوع بالای عیوب انکساری در جامعه، تاکید کرد: متاسفانه نزدیک بینی که با گرایش روز افزون مردم به استفاده از وسایل الکترونیکی، از شیوع بسیار بالایی برخوردار است.
حیرانی ادامه داد: آسیبهای استفاده از وسایل الکترونیکی در جامعه نگران کننده است و این معضل برای خانوادهها به خصوص کودکان سن مدرسه، مهم است.
مسئول برنامه علمی هفتمین سمینار جامعه اپتومتری ایران افزود: اپتومتریستها مسئولین اولیه مراقبتهای بینایی هستند و تخصصیترین معاینات بیماران دچار عیوب انکساری بر عهده این افراد است.
به گفته حیرانی، تجویز عینک، لنزهای تماسی و اصلاحاتی که به صورت غیر جراحی انجام میشود، در حیطه وظایف اپتومتریست هاست.
وی، دیگر خدمات اپتومتریستها را نیاز بیماران به بینایی درمان عنوان کرد و افزود: موضوع «ویژن تراپی» یا بیمارانی که بخشی از بینایی آنها از دست رفته و توسط وسایل کمک بینایی اصلاح میشوند، در سمینار امسال مورد بررسی قرار میگیرد.
حیرانی تاکید کرد: در این سمینار ۶ پنل شامل تجویز تخصصی در نزدیک بینی و دوربینی، تجویز تخصصی در آسیتیگماتیسم، تجویز در مشکلات تطابقی و پانل تجویز پیرچشمی، چالشهای حوزه تجویز کم بینایی، بیمارانی که دارای بیماری خاص هستند مثل سندرم دان یا ورزشکاران به صورت تخصصی، مورد بحث و تبادل نظر قرار میگیرد.
وی، از دیگر برنامههای این سمینار را برگزاری کارگاههایی با تاکید بر روی فیت عینک، ساخت عینک، کارگاه لنز، کارگاه دارو درمانی در اپتومتری و...، عنوان کرد و افزود: شعار سمینار امسال، تجویز و ساخت عینک طبی است.
حیرانی گفت: سعی شده افرادی که در این سمینار شرکت میکنند بعد از پایان سمینار از نظر سطح علمی ارتقاء پیدا کنند و بتوانند خدمات بهتری به جامعه ارائه دهند.
هفتمین سمینار سالیانه جامعه اپتومتری ایران در روزهای ۵ تا ۶ بهمن ۹۶ در سالن امام خمینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار میشود.