کد خبر:۶۶۶۷۰
كرمي راد در گفت و گو با «شبكه خبر دانشجو»:

مطالبه گری جریانات دانشجویی در تسریع رسیدگی به اتهامات فتنه گران موثر است

عضو كميسيون امنيت ملي مجلس با اشاره به مطالبات جنبش دانشجويي در خصوص محاكمه سران فتنه و عوامل اصلي تحريك كننده مردم و جوانان، گفت: مطالبه گري جريانات دانشجويي در تسريع رسيدگي به پرونده سران فتنه از سوي قوه قضائيه بسيار تاثيرگذار است.

محمد كرمي راد در گفت و گو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، با تاكيد بر اينكه ملت ايران منتظر تحقق و اجراي عدالت در مورد متهمان اصلي فتنه ايجاد شده در كشور هستند، ‌اظهار داشت: عدالت عملياتي نمي شود مگر آنكه با هر كس و در هر جايگاهي در صورت بروز هر گونه تخلفي از سوي آنان برخورد عادلانه صورت گيرد.

وي برخورد بدون ملاحظه با خاطيان و متخلفان را از وظايف اصلي قوه قضائيه دانست و تصريح كرد: از موقعيت و جايگاه خود در نظام سوء استفاده كرده و كار را به جايي رساندند كه اقداماتي عليه نظام و انقلاب انجام دادند لذا برخورد قاطعانه قوه قضائيه مي تواند بار ديگر اين اطمينان را به جامعه بازگرداند كه با اجراي عدالت در نظام اسلامي هيچ فرقي بين غني و فقير وجود ندارد و همه در برابر دستگاه قضايي يكسان و برابرند.

عضو فراكسيون انقلاب اسلامي با اشاره به اينكه مهدي و فائزه هاشمي نقش كليدي در اغتشاشات پس از انتخابات داشته اند، خاطرنشان كرد: اقدامات و اظهارات تحريك آميز اين آقازاده منجر به انحراف عده اي از جوانان شد و امروز طبق گفته دسگاه قضايي پرونده اين افراد موجود است لذا بايد هرچه سريعتر به تخلفات آنان رسيدگي شود.

وي در ادامه به مطالبات جنبش دانشجويي در خصوص محاكمه سران فتنه و عوامل اصلي تحريك كننده مردم و جوانان اشاره كرد و گفت: مطالبات دانشجويي به عنوان قشر فرهيخته در تسريع رسيدگي به پرونده هاي متهمان اصلي از سوي قوه قضائيه بسيار تاثيرگذار است.

عضو فراكسيون اصولگرايان با تاكيد بر اينكه جنبش دانشجويي بايد مطالبات به حق خود در همه ابعاد سياسي، اجتماعي از مسئولان داشته باشد، خاطرنشان كرد: پيگيري هاي دانشجويي در خصوص محاكمان سران فتنه از جمله كروبي، ميرحسين، خاتمي و فرزندان هاشمي مي تواند سرمنشا بركات خوبي باشد./انتهاي پيام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار