آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۷۴۶۶
روحانی در جمع نمازگزاران حیدرآباد هند:

اگر ما مسلمانان عالم متحد بودیم آمریکا جرات نمی‌کرد بیت‌المقدس را پایتخت رژیم صهیونیستی اعلام کند

رئیس جمهور گفت: اگر ما مسلمانان عالم متحد بودیم آمریکا جرات نمی کرد بیت المقدس را پایتخت رژیم صهیونیستی اعلام کند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو،
حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان در جریان سفر به هند در جمع نمازگزاران حیدرآباد اظهار کرد: امروز در نماز جمعه حیدرآباد شرکت کردیم تا بگوییم صدا، هدف و نوای ما در دنیای اسلام یکی است.

وی افزود: ما مسلمانان در روز جمعه هر هفته نماز جمعه می‌خوانیم نمازجمعه نماز جمع و وحدت و اتحاد میان همه مسلمانان جهان است و اگر نماز جمعه‌ای وحدت مسلمان‌ها را به بزند و ایجاد تفرقه کند قطعا به آن هدف واقعی نماز جمعه اسلام دست نیافته است.

روحانی بیان کرد: نه تنها ما مسلمانان باید برادر باشیم و با مهربانی و رافت با یکدیگر رفتار کنیم بلکه مسلمانان باید مایه رحمت برای همه جهانیان باشند.

وی ادامه داد: پیغمبر اسلام تنها مسلمان‌ها را هدایت نکرد بلکه علم، اخلاق و مسیر انسانیت را برای همه مردم جهان به ارمغان آورد.

رئیس جمهور کشورمان اظهار کرد: ما مسلمانان خیر و رحمت برای همه مردم جهان می‌خواهیم؛ ما در دعایمان می‌گوییم خدایا همه فقرا را نجات بده و آن‌ها را به غنا برسان.

روحانی با بیان اینکه اگر اسلام به معنای واقعی کلمه به مردم عالم معرفی شود همه جهانیان به این دین رحمت عشق می‌وزند، گفت: اگر امروز در دنیای اسلام مشکلی، تفرقه‌ای و اختلافی می‌بینیم نشان آن است که به اسلام واقعی و مفهوم واقعی قرآن واقف نشده ایم.

وی افزود: اینکه ما می‌بینیم در برخی از کشور‌های اسلامی خشونت و یا اختلاف وجود دارد نشات از آن می‌گیرد که ما نسل جوانمان را به اسلامی واقعی هدایت نکرده ایم. ما راهی جز وحدت و اتحاد همه مسلمانان جهان در سراسر گیتی نداریم.

روحانی گفت: اگر ما مسلمانان با هم متحد بودیم رئیس جمهور آمریکا جرات نمی‌کرد که شهر بیت المقدس را به عنوان پایتخت رژیم غاصب صهیونیستی اعلام کند.

رئیس جمهور کشورمان اظهار کرد: اگر ما مسلمانان متحد بودیم رژیم غاصب صهیونیستی جرات نمی‌کرد به مسلمانان فلسطین تجاوز کند.

وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی و دولت آن معتقد است که راهی جز وحدت و برادری میان مسلمانان وجود ندارد، بیان کرد: راه نجات ما این است که همه ما تمام فرقه‌های اسلامی را به رسمیت بشناسیم و ما همه گرچه رودخانه‌های مختلف هستیم، اما این رودخانه‌ها از یک چشمه است و در نهایت به یک اقیانوس منتهی خواهد شد.

روحانی ادامه داد: ما باید آستانه تحمل خود را بالا ببریم و به تمام مسلمانان و به تمام انسان‌ها در سراسر جهان احترام بگذاریم و قرآن به ما می‌گوید شما مسلمان‌ها باید جوری رفتار کنید که برای همه جهانیان الگو شوید.

رئیس جمهور کشورمان گفت: دشمنان اسلام نمی‌خواهند ما با هم متحد باشیم، اما ساختمان همین مسجد به ما می‌گوید که مردم هند و ایران در تمدن، علم و برادری در کنار یکدیگر بودند.

وی بیان کرد: ایران اعلام می‌کند با توجه به منابع غنی انرژی و نفت و گازش تامین کننده انرژی هندوستان خواهد بود.

روحانی با بیان اینکه باید ثبات و امنیت را در کل منطقه ایجاد کنیم، افزود: ما به همه ملت‌های مسلمان کمک کردیم به عراق و سوریه کمک کردیم تا از خشونت، خون ریزی و جنگ نجان پیدا کنند.
برچسب ها:
روحانی هند
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار