کد خبر:۶۶۹۴۷۸
شفیعی خبر داد

بیستمین کنگره همکاری دولت، دانشگاه و صنعت با حضور وزرای علوم و صنعت برگزار می‌شود

دبیر اجرایی بیستمین کنگره سراسری همکاری دولت، دانشگاه و صنعت گفت: بیستمین کنگره سراسری همکاری دولت، دانشگاه و صنعت توسط جمعیت ایران پیشروی صنعت، دانشگاه و دولت سه شنبه و چهارشنبه پانزدهم و شانزدهم اسفند ماه در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می‌شود.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مسعود شفیعی، دبیر اجرایی بیستمین کنگره سراسری همکاری دولت، دانشگاه و صنعت در نشست خبری که صبح امروز در دانشگاه امیرکبیر برگزار شد، گفت: بیستمین کنگره سراسری همکاری دولت، دانشگاه و صنعت توسط جمعیت ایران پیشروی صنعت، دانشگاه و دولت سه شنبه و چهارشنبه پانزدهم و شانزدهم اسفند ماه در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می‌شود. در این دانشگاه یک کارگاه کارآفرینی نیز برگزار می‌شود و بعدازظهر روز سه شنبه جلسه افتتاحیه با حضور معاون اول رئیس جمهور، روسای دانشگاه ها، وزیر علوم و وزیر صنعت برگزار می‌شود.

وی افزود: روز چهارشنبه از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۶ سه نشست تخصصی برگزار می‌شود. در این نشست‌ها افراد برجسته و اقشار جامعه که درگیر صنعت و دانشگاه هستند نیز حضور دارند.

شفیعی تاکید کرد: فرهنگ سازی در حوزه صنعت و دانشگاه از اولویت‌های ماست در روزگار گذشته صنعت و دانشگاه با هم جدل داشتند که الان این دعوا‌ها مطرح نیست و حجم بودجه تحقیقاتی از تولید ناخالص ملی پارک‌های علم و فناوری، مراکز رشد در تقاطع دولت و دانشگاه و صنعت قرار دارد.

وی ادامه داد: در این کنگره بنا شده وزیر علوم و وزیر صنعت سخنرانی داشته باشند و برای حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهور ستاری، معاون اول رئیس جمهور جهانگیری و رئیس مجلس علی لاریجانی و نجفی شهردار تهران صحبت‌هایی صورت گرفته تا در این کنگره از حضور آن‌ها استفاده کنیم.

دبیر اجرایی بیستمین کنگره سراسری همکاری دولت، دانشگاه و صنعت در پایان خاطرنشان کرد: در حال حاضر دانشگاه‌های ما عرضه محور هستند و باید به آموزش مهارتی اهمیت ویژه‌ای داده شود تا دانشجویان بتوانند شغل ایجاد کنند همین نوآوری و خلق ثروت به کارآفرینی مربوط می‌شود.

در ادامه این نشست برات قبادیان، معاون پژوهشی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: یکی از راه‌های فرهنگ سازی و پیشبرد اهداف ارتباط صنعت و دانشگاه توسعه مباحثی مثل اقتصاد دانش بنیان است که از طریق این همایش‌ها و کنگره‌ها می‌تواند تحقق یابد. ما امروز در ارتباط با اقتصاد دانش بنیان جایگاه خوبی داریم و کشور ما از لحاظ تعداد دانشگاه و تعداد دانشجویان آمار مطلوبی دارد. ۲۸۰۰ دانشگاه و از طرف دیگر یک جمعیت ۵ میلیونی دانشجو سرمایه عظیمی برای کشور است و سرمایه‌ای برای ما اهمیت دارد که خودش بتواند خلق ثروت کند.

وی تاکید کرد: تا الان اقتصاد‌های دنیا براساس منابع بوده، اما برخی از کشور‌ها مانند ژاپن تلاش کردند که از سمت منابع به سمت اندیشه‌های ناب بروند.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر شرایط برای یک جهش اقتصادی در کشور فراهم است گفت: باید اذعان کنیم که در گذشته کوتاهی‌هایی رخ داده و این اشتباه را خودمان پذیرفته ایم و الان در این فکر هستیم که آن را جبران کنیم من نسبت به آینده خوش بین هستم چرا که مسئولان دولت عزم خود را برای تحقق اقتصاد مقاومتی و دانش بنیان جذب کردند. طرح‌هایی نیز داریم تا در ارتباط با مدیران کاستی‌های گذشته را جبران کنیم و به اهداف مان برسیم.

معاون پژوهشی وزارت صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: طرح تاپ (توانمندسازی تولید و توسعه و اشتغال) یکی از طرح‌های ماست که بخشی از آن تجربه کشور‌های دیگر است و بخش دیگر آن نوآوری خودمان است که در بودجه سال ۹۷ نیز برای آن ردیف بودجه‌ای دیده شده است. بین وزارت علوم و وزارت صنعت ارتباط خوبی شکل گرفته است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: سرمایه اصلی ما منابع انسانی شامل اساتید و دانشجویان ارشد و دکتری و جوانان تحصیلکرده است و حتی کسانی که تحصیلات دارند و مشغول خدمت سربازی هستند نیز جزو سرمایه‌های ما برای طرح‌های ارتباط صنعت و دانشگاه به حساب می‌آیند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار