آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۹۶۵۲
جلسه شورای امنیت پیرامون یمن؛

روسیه قطعنامه ضد ایرانی انگلیس را وتو کرد/ قطعنامه پیشنهادی مسکو تصویب شد

جلسه شورای امنیت با دستورکار بررسی وضعیت و تمدید قطعنامه تحریم تسلیحاتی یمن برگزار شد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، جلسه شورای امنیت با دستور کار بررسی وضعیت و تمدید قطعنامه تحریم تسلیحاتی یمن دوشنبه شب به ریاست کویت برگزار شد.

این در حالی است که روسیه قطعنامه ضد ایرانی پیشنهادی انگلیس برای تمدید تحریم‌های تسلیحاتی علیه یمن را وتو کرد.

در همین حال، قطعنامه پیشنهادی روسیه درباره یمن با اجماع آرای شورای امنیت تصویب شد. این قطعنامه به پیشنهاد روسیه برای تمدید تحریم‌های تسلیحاتی یمن تا فوریه ۲۰۱۹ با ۱۵ رای به تصویب رسید.

نماینده انگلیس در سازمان ملل در این جلسه مدعی شد: ایران با تولید، ارسال و انتقال تسلیحات قطعنامه سازمان ملل را نقض کرده است!

معاون «نیکی هیلی» -نماینده آمریکا در سازمان ملل که ترجیح داده بود در این نشست حاضر نشود- با بیان اینکه وتوی قطعنامه پیشنهادی انگلیس توسط روسیه فقط به نفع ایران است، مدعی شد: ایران با نقض قطعنامه ۲۲۱۶ به ارسال تسلیحات برای یمن ادامه می‌دهد. یمنی‌ها از سلاح‌های ایرانی برای تهدید همسایه‌های خود استفاده می‌کنند.

وی افزود: استفاده یمنی‌ها از موشک‌های بالستیک علیه عربستان می‌تواند درگیری‌های گسترده‌تری در منطقه ایجاد کند.

این دیپلمات آمریکایی همچنین مدعی شد: روسیه به ایران برای ایجاد بی ثباتی در خاورمیانه کمک می کند و این اقدام بدون پاسخ نخواهد ماند.

نماینده فرانسه در نشست شورای امنیت ادعا کرد: ایران از تحریم‌های تسلیحاتی علیه یمن تحت قطعنامه ۲۲۱۶ تبعیت نمی‌کند. فرانسه تلاش ایران برای ارسال سلاح به یمن را محکوم می‌کند.

نماینده چین نیز راه حل سیاسی را تنها راه دستیابی به صلح پایدار در یمن برشمرد و گفت: اتهام زنی به برخی کشورها بدون هیچ ادله ای به صلح و امنیت در یمن خدمت نمی کند.

گفتی است که نشست شورای امنیت سازمان ملل پس از چندین ساعت تاخیر در ساعت ۱۵:۳۰ به وقت محلی برای بررسی دو قطعنامه درباره یمن برگزار شد.

این جلسه با تصویب یک قطعنامه برای تمدید تحریم تسلیحاتی یمن پایان یافت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار