رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: پیک های نوروزی خانواده ها را در ایام عید درگیر میکرد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، جمشید جعفرپور در برنامه تلویزیونی پرسشگر که با موضوع جایگزین های تکلیف شب و پیک نوروزی برگزار شد با اشاره به اهداف و انتظارات سند تحول بنیادین برای تربیت دانش آموزان گفت: واقعیت این است که سند تحول توقعات بالایی از دانش آموزان خروجی سیستم تعلیم و تربیت دارد، اینکه یک دانش آموز فارغالتحصیل باید موحد، مومن، خداباور، دارای عزت نفس و آماده ورود به زندگی شایسته اجتماعی و خانوادگی و... باشد و از قدرت کشف رویدادها و درک مفاهیم اجتماعی و دانش مواجهه با مسائل برخوردار باشد در سند تحول مورد تأکید است.
وی افزود: اگر بخواهیم خروجی آموزش و پرورش مبتنی بر این اهداف باشد باید سازوکار لازم را فراهم کنیم. اگر قرار است به مقصد برسیم نیازمند طی مسیرهای جدید هستیم. آنچه اکنون وجود دارد با آنچه مورد انتظار است فاصله دارد.
جعفرپور ادامه داد: کاری که امسال آموزش و پرورش انجام داده و به طرح حذف پیک های نوروزی ورود کرده را باید به فال نیک بگیریم و حمایت کنیم.
وی با بیان اینکه پیک های نوروزی خانواده ها را در ایام عید درگیر میکرد، عنوان کرد: باید کمک کنیم این تجربه نو در مابقی سال هم ادامه یابد.آموزش و پرورش جرات کرده و وارد این مسیر شده و ممکن است در سال های ابتدایی مقاومت هایی را شاهد باشد که از این مقاومت ها نباید نگران شود، خوب است از تجارب بهره مند شویم.
وی افزود: باید کودک را باور و وی را آینده و فردای کشور تصور کنیم و بدانیم هر چه امروز بکاریم باید فردا برداشت کنیم. اگر این مهم را اصل بدانیم باید مدار برنامه ها را بر تربیت بگذاریم نه سایر فعالیت ها.