آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۲۹۴۲

سکوت «طالبان» در موضوع حضور در همایش بین المللی «افغانستان»

ازبکستان هنوز از گروه «طالبان» برای حضور در همایش بین المللی «روند صلح آمیز، همکاری در زمینه امنیت و همکاری‌های منطقه‌ای» در «تاشکند» پاسخی دریافت نکرده است.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، ازبکستان هنوز از گروه «طالبان» برای حضور در همایش بین المللی «روند صلح آمیز، همکاری در زمینه امنیت و همکاری‌های منطقه‌ای» در «تاشکند» در ۲۶ و ۲۷ مارس سال جاری میلادی هیچ پاسخی دریافت نکرده است.

وزارت امور خارجه پیشتر اعلام کرده بود «آنتونیو گوتیرش» دبیر کل سازمان ملل متحد و «تادامیچی یاماموتو» نماینده ویژه سازمان ملل متحد در افغانستان، «فدریکا موگرینی» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و همچنین وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، چین، روسیه، آمریکا، انگلستان، آلمان، ایتالیا، فرانسه، ترکیه، هند، پاکستان، قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان، ترکمنستان، عربستان سعودی، امارات متحده عربی و قطر برای حضور در این همایش بین المللی دعوت شدند.

تا روز ۱۲ مارس وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، افغانستان، هند، قزاقستان، قرقیزستان، پاکستان، روسیه، تاجیکستان، ترکیه، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، نماینده ویژه سازمان ملل متحد در افغانستان از طریق کانال‌های دیپلماتیک حضور خود در این همایش را تأیید کردند.

آمریکا در سطح معاون اول وزیر امور خارجه شرکت می‌کند.

تا جایی که به گروه «طالبان» مربوط است، درخواستی در مورد حضور در همایش نه از طریق وزارت امور خارجه افغانستان و نه مستقیم دریافت نشده است.

این همایش به همگرایی موفقیت آمیز افغانستان با سیستم روابط اقتصادی، بازرگانی و زیربنایی با کشور‌های آسیای مرکزی و همچنین اجرای مؤثر طرح‌ها و برنامه‌های منطقه‌ای کمک خواهد کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار