کد خبر:۶۷۹۱۲۴
گزارش/

همه‌ وعده‌های صنفی و فرهنگی دانشگاه آزاد از زمان تغییر مدیریت/ از تخفیف ۵۰ درصدی شهریه تا تحول در حوزه فرهنگی

پس از تغییرات مدیریتی گسترده در دانشگاه آزاد و آمدن مسئولان جدید با رویکرد حمایت از دانشجو وعده های زیادی در حوزه های صنفی، فرهنگی و حتی آموزشی به دانشجویان داده شد.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نیمه اول سال ۹۶ دانشگاه آزاد پس از سال‌ها تغییرات جدی مدیریتی شد که این تغییرات امید دانشجویان را برای آسان شدن تحصیل در این دانشگاه افزایش داد.

از زمان حضور مسئولان جدید در دانشگاه آزاد وعده‌هایی نیز در حوزه‌های صنفی، فرهنگی و آموزشی به دانشجویان داده شد که از جمله این وعده‌ها تخفیف شهریه، وام تحصیلی، تدوین سند راهبردی فرهنگی، وام شهریه، حذف رشته‌های زیانده. تغییر در شیوه برگزاری مصاحبه دکتری، تحولات جدی در فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه و... بود.
 

مدیرکل امور مالی صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه آزاد جزئیات پرداخت و بازپرداخت وام شهریه از منابع صندوق رفاه وزارت علوم تحقیقات و فناوری به دانشجویان این دانشگاه را تبیین کرد.

جزئیات پرداخت وام شهریه به دانشجویان دانشگاه آزادبه گزارش حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ فرزاد ناظمی مدیرکل امور مالی، تسهیلات اعتباری و صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه آزاد با اشاره به پرداخت وام‌های شهریه از منابع صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم تحقیقات و فناوری به دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دانشگاه هر ترم پس از تخصیص اعتبار بودجه شهریه از طرف صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم تحقیقات و فناوری به منظور اعطای تسهیلات بلندمدت با بازپرداخت بعد از فراغت از تحصیل به دانشجویان متقاضی اقدام می‌کند.

مدیرکل امور مالی، تسهیلات اعتباری و صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به مراحل پرداخت وام شهریه صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم تحقیقات و فناوری به دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: متقاضیان می‌توانند با مراجعه به سایت اینترنتی www.SWF.ir و تشکیل پرونده، نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند. پس از آن، واحد‌ها با ذخیره اطلاعات متقاضیان، اخذ مدارک مورد نیاز، اولویت‌بندی متقاضیان و ارسال مشخصات به صندوق رفاه وزارت علوم نسبت به پرداخت وام به دانشجویان اقدام می‌کنند.

سقف وام‌های قابل پرداخت به دانشجویان
ناظمی به سقف وام‌های قابل پرداخت به دانشجویان برحسب مقاطع تحصیلی اشاره و تصریح کرد: دانشجویان مقاطع کاردانی و کارشناسی تا سقف ۱۵ میلیون ریال برای سه ترم تحصیلی، دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد ۳۰ میلیون ریال برای سه ترم تحصیلی و دانشجویان مقطع دکتری ۱۰۰ میلیون ریال برای چهار ترم تحصیلی می‌توانند از تسهیلات صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم با کارمزد ۴ درصد سالیانه استفاده کنند.

مدیرکل امور مالی، تسهیلات اعتباری و صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه با اشاره به زمان‌بندی شروع و اتمام فرآیند پرداخت وام به دانشجویان گفت: مرحله ثبت درخواست وام از طرف دانشجو به مدت حداکثر ۳۰ روز، مرحله ثبت وام و ارسال مدارک موردنیاز از طرف صندوق رفاه هر واحد دو هفته الی یک ماه، تایید لیست توسط وزارت علوم حداکثر یک ماه و واریز اعتبار از طرف وزارت علوم به حساب‌های دانشگاه حداکثر دو ماه است.

ناظمی با توضیح شرایط بازپرداخت وام ها، گفت: دانشجویان بهره‌مند از وام مذکور، می‌توانند از طریق دفترچه اقساط وام دریافتی را بازپرداخت کنند. شروع پرداخت شهریه اقساط برای دانش‌آموختگان که خدمت نظام وظیفه خود را به پایان رسانیده یا معاف شده‌اند، ۹ ماه و مشمولین نظام وظیفه ۹ ماه پس از پایان خدمت سربازی از تاریخ فراغت از تحصیل است. همچنین دانشگاه موظف است پس از صدور دفترچه اقساط دانش آموختگان نسبت به ارائه گواهی موقت اقدام کرده و تا تسویه کامل دانش آموختگان بهره‌مند از وام صندوق از تحویل دانشنامه تحصیلی خودداری کند.

وی افزود: تعداد اقساط در دوره‌های کاردانی و کارشناسی ناپیوسته حداکثر ۳۶ ماه، دوره کارشناسی حداکثر ۶۰ ماه و دوره کارشناسی ارشد پیوسته، ناپیوسته و دکتری تخصصی حداکثر ۷۲ ماه است.

تدوین سند راهبردی دانشگاه آزاد
تدوین سند راهبردی معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد از سال گذشته در دستور کار این معاونت قرار گرفت و نسخه اولیه این سند در نشست معاونان فرهنگی دانشگاه ارائه شد. بر اساس تدوین این سند قرار است تمامی فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه در حوزه دانشجویی، اساتید و کارکنان با محوریت این سند پیگیری شود.
 
تسهیلات وام های تحصیلی دانشگاه آزاد
امسال دانشگاه آزاد نیز برای دانشجویان خود بسته های قابل توجه وامی در نظر گرفته است، تسهیلاتی که جدا از صندوق رفاه این دانشگاه، هر دانشجو می‌تواند از صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم و بانک ها وام های مختلف دریافت کنند. اما این تسهیلات شامل چی می شود؟؛ طبق انچه که در دفترچه انتخاب رشته امسال این دانشگاه آمده است، این تسهیلات به شرح زیر است:

1- تسهیلات مالی دانشجویی: قرض الحسنه ها از نظر مدت زمانی به سه دسته کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت تقسیم می گردند. قرض الحسنه کوتاه مدت حداکثر 6 ماه، قرض الحسنه میان مدت حداکثر 12 ماه، قرض الحسنه بلند مدت حداکثر 60 ماه. قرض الحسنه های کوتاه مدت و میان مدت در زمان تحصیل دانشجو تسویه می گردند.

الف – وام های کوتاه مدت:
وام ها به صورت کوتاه مدت و 3 تا 6 ماهه بدون بهره بوده و تا پایان هر ترم تحصیلی تسویه حساب شود.

ب – وام های میان مدت:
این گونه تسهیلات به دانشجویانی تعلق می گیرد که برای باز پرداخت نیاز به مهلت بیشتری دارند و از محل اعتبارات شُعب صندوق رفاه و بیمه دانشجویان واحدها طبق ضوابط و مقررات مربوط در اختیار دانشجو گذاشته می شود و در زمان تحصیل دانشجو تسویه می گردد.

ج – وام های بلند مدت:
1- منابع داخلی
2- منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

- این نوع تسهیلات در اختیار دانشجویانی قرار می گیرد که در حین تحصیل قادر به تأمین و پرداخت شهریه و اقساط قرض الحسنه خود نمی باشند.

انوع قرض الحسنه:
- کمک هزینه اجاره:
بابت تأمین بخشی از هزینه تحصیلی برای مدت یک بار در طول تحصیل قابل پرداخت می باشد.

- کمک هزینه تحصیلی: بابت تأمین بخشی از اجاره مسکن دانشجویان در طول مدت تحصیل پرداخت می شود. در طول سال یک بار و صرفاً جهت مسکن دانشجویان غیر بومی می باشد با باز پرداخت 12 ماهه.

- کمک هزینه ازدواج: این وام از محل منابع صندوق رفاه و بیمه دانشجویان به دانشجویانی تعلق می گیرد که در زمان دانشجویی متأهل شده باشند. یک بار در طول تحصیل و جهت ازدواج اول پرداخت می شود. دانشجویان حداکثر یک سال پس از تاریخ عقد نامه فرصت دریافت وام مذکور را دارند.

- وام ضروری: وام ضروری صرفاً جهت عمل جراحی، بستری در بیمارستان، هزینه دارو بیماری های خاص و زایمان می باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار