معاون دانشجویی دانشگاه محقق اردبیلی گفت: دانشگاه محقق ۱۲ هزار دانشجو دارد که از این تعداد حدود ۳۵۰۰ دانشجو در ۱۷ خوابگاه این دانشگاه ساکن هستند.
عباس فنیاصل، معاون دانشجویی دانشگاه محقق اردبیلی در گفتگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: این دانشگاه حدود ۱۲ هزار دانشجو دارد که از این تعداد حدود ۳۵۰۰ دانشجو در خوابگاهها ساکن هستند.
فنیاصل با بیان اینکه در دانشگاه محقق ۱۷ خوابگاه داریم که از این تعداد ۳ خوابگاه به صورت خودگردان اداره میشود، بیان داشت: سال گذشته ۳ خوابگاه بیرون را تعطیل کرده و به داخل دانشگاه منتقل کردیم و در تلاشیم امسال نیز ۲ خوابگاه خودگردان را تعطیل کرده و در کوی دانشجویان خواهر برای آنان خوابگاه مهیا کنیم.
معاون دانشجویی دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به اینکه تعداد ۲۳۰۰ دانشجوی خوابگاهی را دانشجویان دختر تشکیل میدهند، ادامه داد: حدود ۵۷ درصد دانشجویان از کل دانشگاه، دانشجویان دختر هستند.
وی تصریح کرد: از ۱۷ خوابگاهی که دانشگاه محقق اردبیلی دارد، ۱۰ خوابگاه مختص دانشجویان دختر و ۷ خوابگاه مختص دانشجویان پسر است.
فنیاصل اظهار داشت: دو سال متوالی است که سعی کردیم قیمت خوابگاه خودگردان را از ترمی ۷۰۰ هزار تومان به ۴۰۰ هزار تومان کاهش دهیم و سال گذشته خود دانشگاه مبلغی بالغ بر ۳۷۰ میلیون تومان کمک کرد تا مبلغ تخفیف خوابگاه خودگردان به دانشجویان تامین شود.
معاون دانشجویی دانشگاه محقق اردبیلی گفت: دانشجویان ایثارگر، تحت پوشش بهزیستی و تحت پوشش کمیته امداد و یا حتی کسانی که مشکل مالی دارند را با تخفیف ۵۰ درصد پذیرا هستیم.
وی بیان داشت: برای نخستین بار است که برای تمامی خوابگاهها چه خوابگاههای داخل دانشگاه و خوابگاههای خودگردان، غذا را آماده کرده و در داخل دانشگاه به دانشجویان تحویل میدهیم.
فنیاصل با بیان اینکه از اول سال تاسیس دانشگاه از برج هندی استفاده می شد، افزود: از سال گذشته با اعتبار ۳۰۰ میلیون تومان برنج پاکستانی جایگزین برج هندی شد و امسال از نیز ۲۰ درصد برنج مصرفی را از برنج ایرانی استفاده می کنیم که در تلاشیم تا پایان سال این درصد را افزایش دهیم.
معاون دانشجویی دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به مسافت خوابگاههای دانشجویی با دانشگاه گفت: خوابگاهها مسافت زیادی ندارند و آقایان میتوانند از خوابگاه تا دانشگاه را ظرف ۱۰ دقیقه پیاده طی کنند؛ اما با این حال سرویس ایاب و ذهاب در اختیار آنان قرار گرفته است و دانشجویان دختر نیز به صورت مکرر از سرویس ایاب و ذهاب میتوانند استفاده کنند که مسافت آنان با سرویس از خوابگاه تا دانشگاه ۱۰ دقیقه است.
وی تصریح کرد: دانشجویان پسر در ضلع غربی دانشگاه و دانشجویان دختر در ضلع شرقی دانشگاه ساکن هستند و موقعیت خوابگاه طوری است که به همه دانشگاه راه دارد.
فنیاصل با بیان اینکه در داخل دانشگاه ماشین هایی است که دانشجویان را جابجا میکند، تصریح کرد: اما با این وجود سرویسهای داخل دانشگاه اصلا نیاز نیست و دانشجویان مسافت زیادی را در دانشگاه طی نمیکنند.