آخرین اخبار:
کد خبر:۶۸۶۷۹۳

وزیر خارجه مغرب ادعاهای ضدایرانی این کشور را تکرار کرد

وزیر خارجه مغرب در مصاحبه با یک شبکه خبری تندروی آمریکایی مدعی شد که ایران در پی نفوذ در شمال آفریقا است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، وزیر خارجه مغرب در گفت‌و‌گو با شبکه خبری «فاکس نیوز» نسب به آنچه که نفوذ ایران در شمال آفریقا نامید، ابراز نگرانی کرد.

«ناصر بوریتا» وزیر خارجه مغرب ضمن متهم کردن ایران و حزب‌الله به تجهیز «جبهه پولیساریو»، این گروه را تهدیدی برای امنیت کشورش توصیف کرد.

وی در این مصاحبه مدعی شد که ایران از طریق سفارتخانه خود در الجزایر به پولیساریو کمک‌های مالی ارسال کرده و کاردار فرهنگی ایران در این سفارتخانه مسئول این عملیات بوده است.

وزیر خارجه مغرب اظهار داشت: «فکر می‌کنم که مداخله ایران در امور داخلی اعراب و کشورهای مسلمان در غرب آسیا و کشورهای عرب خلیج فارس متوقف نمی‌شود. ایرانی‌ها به دلیل روابط خوب مراکش با آمریکا و اروپا سعی در بی‌ثبات کردن منطقه دارند. مراکش به کشوری میانه‌رو مشهور است، کشوری که از قدرت نرم در آفریقا و جهان عرب استفاده می‌‌کند و من فکر می‌کنم که این مسئله است ایران را آشفته می‌سازد.»

مغرب چندی قبل به اتهام واهی «حمایت ایران از جبهه پولیساریو» روابط خود با تهران را قطع کرد.

«عادل الجبیر» وزیر خارجه عربستان همزمان با اقدام مغرب در اعلام قطع روابط با ایران، بار دیگر ایران را به دخالت در امور داخلی کشورهای عربی متهم کرد.

وزیر خارجه عربستان ادعای «رباط» علیه ایران را تکرار کرد و گفت: «آنچه ایران از طریق حزب الله در مغرب و آموزش نیروهای پولیساریو انجام می‌دهد نمونه خوبی از مداخله ایران در امور کشورهای دیگر است.»

«جیکوب کوهن» نویسنده یهودی-مغربی ضد صهیونیست  نیز به تازگی در گفت‌وگویی با اشاره به قطع رابطه مغرب با ایران در خصوص جبهه پولیساریو که حمایت از آن را دلیل قطع رابطه بیان کرده‌اند، گفت: «این جبهه مبارزه را از زمان استعمار اسپانیا در صحرای غربی (جنوب مغرب) آغاز کرد.»

 کوهن گفت: «مغرب را می‌توان در جبهه غربی-عربی دانست چرا که از سوی آن‌ها حمایت می‌شود و طبیعی است وقتی عربستان توصیه می‌کند که ارتباطش را با ایران قطع کند، نمی‌تواند نه بگوید.»

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار