آخرین اخبار:
کد خبر:۶۹۲۳۳۱
غفاری؛

بازنگری آثار و میراث «علی شریعتی» یک ضرورت فرهنگی و تاریخی است

معاون فرهنگی، اجتماعی وزارت علوم گفت: بازنگری آثار و میراث علی شریعتی به عنوان یک ضرورت فرهنگی و تاریخی در پیشبرد مسائل مختلف جامعه حائز اهمیت است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو،غلامرضاغفاری معاون فرهنگی، اجتماعی وزارت علوم در آیین گرامیداشت سالروز عروج شریعتی در حسینیه مزینان، زادگاه این جامعه شناس اظهار داشت: علی شریعتی، جامعه شناسی مردم مدار بود که با تحلیل درست مسائل به دنبال پالایش فکر و اندیشه جامعه بود.

وی افزود: شریعتی افتخار بزرگی برای ایران است و حق بزرگی بر جامعه ایرانی دارد. اهتمام به برگزاری مراسم پاسداشت شریعتی و گرامی داشتن یاد و خاطره او نشان از شناخت اندیشه وی در جامعه است.

وی با بیان اینکه شریعتی بخشی از تاریخ فرهنگ کشور است، گفت: واکاوی و بازنگری تاریخ معاصر کشور بدون توجه به ایدئولوژی این اندیشمند، سخت است.
معاون فرهنگی، اجتماعی وزارت علوم با اشاره به اینکه شریعتی جلوتر از زمانه خود گام برمی داشت، خاطرنشان کرد: او خود را به دانشگاه محدود نکرد و تنها یک استاد و یا معلم نبود. او خود را معلم جامعه و رسالت خود را فراتر از معلمی و استادی می‌دانست.
غفاری افزود: مهم‌ترین نقش دکتر شریعتی در زمانه خود، دعوت جوانان به تفکر و تامل مسائل مختلف بود که موفقیت‌های زیادی را در آن به دست آورد.
وی با اشاره به اینکه محتاج بازخوانی و نقد و بررسی آثار شریعتی هستیم، گفت: باید فراتر از ایام سالگرد، منش و تفکر شریعتی را میان جوانان گسترش دهیم.

انتهای پیام/
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار