کد خبر:۶۹۳۶۵۸
طاهری در گفتگو با دانشجو:

«داپا» تنها شرکت دانش‌بنیان خصوصی که سامانه یکپارچه سلامت را به ثمر نشاند

مدیر امور هنری شرکت دانش پارسیان (داپا) اعلام کرد: داپا تنها شرکت خصوصی است که توانسته «سامانه یکپارچه سلامت» را برای وزارت بهداشت تهیه و به سرانجام برساند.

طاهری مدیر امور هنری شرکت دانش پارسیان (داپا) در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بیان کرد: شرکت ما از سال ۱۳۸۲ پایه گذاری شده و کار اصلی ما ارائه خدمات مبتنی بر فناوری اطلاعات است.

وی با بیان اینکه داپا می‌تواند تولید و فروش محصول داشته باشد، درباره دستاورد‌های خود ادامه داد: پروژه «سیب» یا همان «سامانه یکپارچه سلامت» یک نرم‌افزار مبتنی بر وب برای ارائه خدمات درمانی و بهداشتی است که بعنوان بزرگترین پروژه در دست داریم.

مدیر امور هنری شرکت دانش پارسیان بیان کرد: سیب تنها نرم‌افزاری است که یک شرکت خصوصی برای وزارت بهداشت تهیه و به صورت تعرفه‌ای به دولت واگذار کرده یعنی نرم‌افزار به دولت فروخته نشده است. برای پیشبرد این پروژه قبل از ما شرکت‌های IT دیگری فعالیت کردند، اما دانش پارسیان تنها شرکتی بوده که توانسته با در دست گرفتن پروژه آن را به سرانجام برساند.

به گفته طاهری، پرونده الکترونیک سلامت تحت سامانه یکپارچه سلامت تاکنون توانسته ۸۰ میلیون نفر را تحت پوشش خود بگیرد و حدود یک میلیارد خدمات درمانی را در حوزه دانشگاه، وزارت بهداشت و وزارت علوم ارائه کند.

وی با اشاره به دیگر دستاورد‌های شرکت دانش پارسیان عنوان کرد: علاوه بر «سامانه ملی مشاغل ایران» (در برگیرنده بانک‌های اطلاعاتی شاخص‌های حوزه شغل، شاغل و پارامتر‌های مرتبط با آن) که با وزارت کار پیش می‌بریم، حدود ۱۶ سال است که توسط «سامانه مدیریت جامع آزمون» تمام آزمون‌های پیام نور را انجام می‌دهیم.

مدیر امور هنری شرکت دانش پارسیان درباره «بایا» بعنوان پروژه‌ای برای تامین نیاز خانواده‌ها، اشخاص و شرکت‌ها توضیح داد: بایا یک مرکز ارائه محصول و خدمت بر بستر فناوری اطلاعات (IT) است که از تمامی ابزار‌های نوین از جمله وب سایت اینترنتی و اپلیکیشن‌های موبایل و سایر روش‌ها با مشتریان در ارتباط است.

وی ادامه داد: تمامی گروه‌های کالایی در سیستم بایا قابل عرضه بوده و بایا تمامی محصولات تازه از جمله میوه و سبزی، گوشت و محصولات لبنی و نظایر آن را نیز با بالاترین کیفیت و قیمت مناسب در محل مورد نظر ارائه می‌کند.

طاهری در پاسخ به این سوال که ایده راه‌اندازی سامانه‌های فوق‌الذکر چگونه شکل گرفته‌اند، گفت: به فراخور زمان و نیاز ایده راه‌اندازی هرکدام از سامانه‌ها پیشنهاد و طراحی شد مثلا تا قبل از راه‌اندازی سامانه یکپارچه سلامت، سامانه‌ای برای ارائه خدمات درمانی، بیمه‌ای و بهداشتی یکپارچه به مردم نبود.

مدیر امور هنری شرکت دانش پارسیان در پایان مهمتری مشکل موجود برای فعالیت سامانه بایا را نابسامانی ارز و اوضاع اقتصادی بیان کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار