گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عمرانی؛* اندک جایی را در کشور پیدا میکنید که وضعیتی به بحرانی سیستان را داشته باشد. اینجا مردمانش خانه هایشان در خاک فرورفته و کسی به فکر آنها نیست.
بیش از ۲۰۰ نفر بر اثر طوفان شن در بازه زمانی سه روزه به بیمارستان منتقل شدند و وضعیت به حدی بحرانی است که در برخی مناطق سیستان و بلوچستان در خانههای مسکونی هم نفس کشیدن سخت شده است.
رسانه ملی متاسفانه تنها به گفتن خبر بسنده میکند وای کاش مسئولین صدا و سیما هییتی را جهت گزارش ویژه به این منطقه بفرستند، آنوقت خواهند دید که اینجا چه خبر است.
ذرات ریز گرد و بی آبی و بی کاری کمر مردم را در این منطقه شکسته است و حتی اکثر مسئولین هم در خارج از سیستان و بلوچستان سکونت دارند و این دور از عدالت است وای کاش بیشتر به این منطقه توجه شود.
کاش کمی آنقدر که به فکر اعتماد به اروپا و... هستند مذاکرات منطقهای خود را با افغانستان جهت حق آبه انجام میدادند که اگر این بود مسلما این مشکل حل میشد.
راه برون رفت از مشکل کم آبی در منطقه و کشور تنها استفاده مجدد از آبها با استفاده از تصفیه خانهها و تولید آب شیرین با استفاده از صنعت هستهای است.
سیستان و بلوچستان در بسیاری از موارد اول است. در آلودهترین شهر دنیا اول است و همچنین در بیماری سل در کشور پیشتاز است.
بسیج دانشجویی و گروههای جهادی بارها آمادگی خود را جهت ارائه راه حل و کمک و همیاری با دولت برای رفع مشکلات مردم اعلام کرده است و اعتقادمان بر این است که اگر مسئولین انقلابی و مردمی عمل کنند بدون شک سیستان از این وضعیت نجات پیدا میکند.