کد خبر:۶۹۷۸۷۶

تغییرات ادامه‌دار در وزارت ارشاد

در ادامه تغییرات در وزارت ارشاد «حسین صفری» مدیر دبیرخانه دائمی نمایشگاه‌ بین‌المللی کتاب هم رفتنی شد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، «حسین صفری» که معاونت اجرایی چندین دوره از نمایشگاه‌های کتاب تهران را عهده‌دار بود به شهرداری می‌رود.

بر اساس این گزارش، حسین صفری طی نامه‌ای به امیرمسعود شهرام‌نیا اعلام کرده روند اداری این امر صورت گیرد؛ ظاهرا او پیشنهادهایی از شهرداری تهران دارد و قصد دارد از ارشاد به شهرداری برود.

صفری در برگزاری نمایشگاه‌های کتاب چه در شهر آفتاب و چه در مصلای امام خمینی (ره) ارتباطات خوبی با شهرداری تهران داشت و بدین واسطه در بخش اجرا توانست با نهادهای مختلف در ارتباط باشد.

ظاهرا در پی تغییرات اخیر او نیز قصد رفتن از موسسه نمایشگاه‌های فرهنگی را دارد. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار