محمدحسین محمدزاده، مسئول بسیج دانشجویی آموزشکده فنی و مهندسی دارالفنون بجنورد در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، گفت: مطمئنا اتفاقات کنونی نتیجه یک سری بی برنامگیها و کم کاریهایی است که از سوی دولت انجام گرفته که به زعم خیلی از کارشناسان قابل پیش بینی بود؛ اما امروز فرصت انداختن مشکلات گردن هم نیست و باید هر سه قوه متحد و قوی در برابر این جنگ اقتصادی بایستند.
محمدزاده ادامه داد: وظایف مهمی بر دوش هر سه قواست که با به نحو احسن انجام دادن آنها میتوانند وضعیت موجود را تغییر دهند، اولین موضوعی که سران سه قوا باید به آن واقف باشند این است که درک کنند که در شرایط جنگی قرار گرفتهایم و باید آرایش جنگی بگیریم؛ این حاصل نمیشود مگر با حضور در بین اقشار مختلف مردم به ویژه مستضعفان و محرومان.
مسئول بسیج دانشجویی آموزشکده فنی و مهندسی دارالفنون خاطرنشان کرد: همانطور که امام (ره) خطاب به نمایندگان مجلس فرمودند، باید قانون گذاری در جهت حل مشکلات مستضعفان و محرومان باشد، نگاه مجلس باید به طور ویژه به محرومان و مستضعفان باشد. اینکه وقت مجلس صرف مسائل دست دوم و بی اهمیت بگذرد اصلا قابل قبول در محضر الهی نیست. رفع موانع تولید، ارائه برنامههای پیشنهادی به دولت و پرسش دقیق و عاقلانه از وزیران و رئیس جمهور از این موارد است.
وی افزود: متاسفانه ۵ سال انرژی و توان کشور در سبد برجام قرارداده شد و دود این کار تنها به چشم مردم رفت و در پایان این مذاکرات اتفاقاتی برای اقتصاد کشور افتاد که نه تنها آن را از این شرایط بیرون نیاورد؛ بلکه بدتر هم کرد؛ از وارد کردن سنگپا، شلنگ و بیل و کلنگ بگیرید تا تراکتور و لوله و هواپیمای خراب. در شرایطی که تولید رگ حیاتی و شریان اصلی نجات کشور بود، دولت برای اثبات وفاداری به غرب دست به این اقدام مخرب زد.
محمدزاده تاکید کرد: اما جریان انقلابی در شرایطی که سران اصلاحات و منافقین پروژه تخریب دولت را کلید زدهاند و مثل همیشه ملت برای آنها مهم نیستند، دوباره منافع مردم و مستضعفان را به منافع سیاسی ترجیح میدهند و بار دیگر چشم بر گذشتهها بسته و دست دولت را محکم فشرده تا بتواند از این جنگ اقتصادی بیرون بیاید، همانطور که رهبر انقلاب گفتند دولت توان برون رفت از این مشکلات را دارد و باید حمایت شود.
این دانشجوی فعال سیاسی گفت: دولت نیز باید با برکناری مدیران ناکارآمد، توجه بیشتر به تولید و جلوگیری از دستاندازیهای بانکها جواب این اعتماد نظام و نیروهای انقلابی را بدهد. کنترل بازار ارز، خروج از نقدینگی بی سابقه و وارد کردن آن به تولید، تغییر ارز مبادلاتی و بیرون رفت از استعمار دلار از اقداماتیست که میتواند به سرعت انجام گیرد و تاثیر خوبی بر بازار داشته باشد.
وی ادامه داد: قوه قضائیه بخش دیگر این پازل است که نقش بسیار تعیین کنندهای در این زمینه دارد. برخورد قاطعانه با مفسدان حتی اگر از نزدیکان خود و دولت باشند باعث میشود اعتماد مردم بالا برود. اقدام دیگر حمایت تمام قد از تولیدکنندگان است؛ امروزه بدهیهای بانکی باعث شده تا اکثر تولیدکنندگان درگیر مسائل دادگاهی و حتی زندان شوند که دفاع از تولیدکننده در مقابل برخی بانکهای ربوی توسط قوه قضائیه باید انجام گیرد.
محمد زاده در پایان گفت: اما «چه خواهد شد؟» جملهایست که از ذات شیطان برمیآید و نتیجه ناامیدی است. جملهای آشنا که شب عملیات کربلای ۴، لحظه ورود امام، فتنه ۸۸، و هزاران چه خواهد شد که از زبان عدهای ناامید و دلداده شیطان شنیده ایم که دلهای دلداده به خدا و به دور از یاس آنها را به کربلای ۵، ۱۲بهمن و ۹دی بدل کردند. این تجربهای است که حساب و کتاب دنیا توان حساب آن را ندارد. امروز هم «تحریمهای جدید چه خواهد شد» را از زبان همان افراد بیرون می آید که جواب آن را در مذاکره میبینند؛ اما دوباره اتفاقی میافتد که دوباره ان تنصروالله ینصروکم محقق خواهد شد.