درخواست ملكه انگليس از كامرون براي تشكيل دولت
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۰۴۲۰
براون رفت

درخواست ملكه انگليس از كامرون براي تشكيل دولت

ملكه انگليس، ضمن پذيرش استعفاي رهبر حزب كارگر، از رهبر حزب محافظه كار اين كشور خواست براي تشكيل دولت اقدام كند.

به گزارش «شبكه خبر دانشجو» به نقل از تايمز لندن، با استعفاي گوردون براون نخست وزير انگليس و رهبر حزب كارگر در اواخر روز گذشته، ديويد كامرون رهبر حزب محافظه كار انگليس خود را براي تشكيل دولت آماده مي كند.

براون روز سه شنبه، استعفاي خود را به ملكه انگليس ارائه كرد و با پذيرش آن، ده سال حضور وي در كابينه انگليس و سه سال حضورش به عنوان نخست وزير پايان يافت.

كامرون نيز اعلام كرد: بعد از استعفاي براون، ملكه انگليس از وي خواسته است تا دولت جديد را تشكيل دهد.

وي همچنين به بحران سياسي و اقتصادي انگليس اشاره كرده و با تاكيد بر انجام اصلاحات در اين كشور، خواستار ائتلاف با ليبرال دموكرات ها شد.

دنباله روي از آمريكا و شركت در جنگ عراق و افغانستان در كنار بحران مالي از عوامل سقوط براون و حزب كارگر در دو دوره رياست توني بلر نخست وزير اسبق و براون نخست وزير سابق محسوب مي شوند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار