آخرین اخبار:
کد خبر:۷۰۷۸۱۰

لاوروف: اوضاع «ادلب» نباید بیش از این تحمل شود/ حق دولت دمشق کاملا قانونی است

وزیر امور خارجه روسیه یک بار دیگر بر حق دمشق برای نابود کردن تروریست‌ها در استان ادلب سوریه تأکید کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه در دانشگاه روابط بین‌الملل مسکو اعلام کرد روسیه اقدامات غیرقانونی آمریکا در قبال ایران و مذاکرات فلسطینی-اسرائیلی را به رسمیت نمی‌شناسد.

سرگئی لاوروف گفت: نمی‌پذیریم که آمریکا سیاست خصمانه‌ای را علیه روسیه و دیگر کشور‌ها ترویج دهد.

وی افزود دولت باراک اوباما، رئیس جمهور پیشین آمریکا بحران‌های زیادی را در خاورمیانه (غرب آسیا) ایجاد کرد که آن (بحران‌ها) باید حل شوند.

لاوروف ضمن بیان این که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا به عادی سازی روابط با روسیه متهم است، افزود واشنگتن نمی‌خواهد منازعات را از طریق گفتگو حل کند.

وزیر خارجه روسیه در دانشگاه روابط بین‌الملل مسکو گفت: تلاش‌ها برای تحمیل نظام تک قطبی با شکست مواجه شده است و جهان برای یافتن راه حل‌های مشترک تلاش می‌کند.

وی افزود مسکو منافع خود را بر دیگر طرف‌ها تحمیل نمی‌کند ضمن آنکه با استبداد واشنگتن نیز موافقت نخواهد کرد.

وزیر خارجه روسیه اعلام کرد: از قطعنامه ۲۲۴۵ برای حل و فصل بحران سوریه حمایت و برای بازسازی این کشور و ارائه کمک‌ها به آن تلاش می‌کنیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار