کد خبر:۷۱۰۸۹۵
قاسم افشار در گفتگو با دانشجو:

برنامه «بدون توقف» کرسی آزاداندیشی صداوسیماست

خواننده پاپ گفت: در واقع برنامه بدون توقف در حکم یک کرسی آزاد اندیشی عمل کرده و به اندیشه‌های مختلف فکری اجازه این را می‌دهد که نظرات موافق و مخالف را ...

قاسم افشار خواننده موسیقی پاپ کشور در گفتگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو، در خصوص حضور مخالفان اجباری در برنامه چالشی ترکیبی «بدون توقف» گفت: اگر قرار باشد مخالفین یک مقوله به صدا و سیما بیایند و از موضع مخالفت خود صحبت کنند یا باید آن‌ها را توجیه کرد یا اگر حرف منطقی زدند به آن‌ها حق داد. اما در موضوع حجاب اجباری که موضوع روز برنامه بدون توقف است نباید فراموش کرد که ما در جمهوری اسلامی ایران زندگی می‌کنیم و می‌بایست به قوانین جمهوری اسلامی عمل کنیم هرچند که باید در نظر داشت که پاسخ‌هایی که به مخالفین داده می‌شود باعث تشدید شک و شبهه‌ها نشود.
وی ادامه داد: اکثر مردم جامعه ما به اصول پایبندند و چهارچوب‌ها را رعایت می‌کنند، اما‌ ای کاش ترکیب اجبار از مفهوم حجاب جدا شود و ذهنیت‌ها به این موضوع تغییر کند. در واقع برنامه بدون توقف در حکم یک کرسی آزاد اندیشی عمل کرده و به اندیشه‌های مختلف فکری اجازه این را می‌دهد که نظرات موافق و مخالف خود با یک مقوله را در رسانه ملی مطرح کنند و این برنامه می‌تواند بسیار مفید باشد.
این خواننده ساختن برنامه‌هایی نظیر «بدون توقف» را مثبت و سازنده دانست و عنوان کرد: ساختن برنامه‌هایی نظیر بدون توقف می‌تواند بسیار مثبت و سازنده باشد و امیدوارم که بدون توقف ادامه دار باشد. با توجه به روشنگری و صراحتی که در برنامه بدون توقف وجود دارد مردم موافق چنین برنامه‌هایی هستند و قطعا از آن حمایت می‌کنند. با توجه به وضعیتی که در کشور وجود دارد و همه زیر بار فشار هستند ساختن چنین برنامه‌هایی می‌تواند راهگشا باشد و تریبونی در اختیار مردم قرار دهد تا بتوانند در مورد موضوعات مختلف حرف دل خود را بزنند و این حرف به گوش مسئولین برسد.
افشار خاطر نشان کرد: همیشه به این صورت بوده که مسئولین حرف می‌زدند و مردم می‌شنیدند، اما بدون توقف می‌تواند تریبونی باشد برای اینکه مردم حرف بزنند و مسئولین بشنوند و خصوصا در موضوعات اقتصادی که در برنامه به آن پرداخته شد و مردم حرف دلشان را زدند چراکه این به مردم آرامش می‌دهد و امیدوارم که مثمر ثمر باشد.
گفتنی است برنامه ترکیبی_چالشی «بدون توقف» با تهیه کنندگی و کارگردانی محمدرضا نجارزاده روز‌های زوج در ساعت ۱۹:۲۰ از شبکه پخش می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار