رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: در حوزه پژوهشی برای اولین بار موفق شدیم در رتبه بندی بین المللی شانگهای و تایمز، رتبه زیر هزار را کسب و در طی یکسال گذشته هشت محصول دانش بنیان تولید کنیم.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه علوم پزشکی ایران، بیست و هفتمین جلسه شورای دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور معاونین، روسای مراکز آموزشی و درمانی، دانشکدهها و مراکز تحقیقاتی برگزار شد.
مسعود ناصری پور رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران، گزارشی از عملکرد حوزه معاونتها ارائه کرد و افزود: در حوزه آموزش توانستیم جایگاه علمی دانشگاه را در اعتبار بخشیهای ملی و بین المللی ارتقاء بخشیم و سطح کیفی و کمی آموزش مجازی را تقویت کنیم.
وی گفت: در حوزه درمان، نظام پرداخت عملکردی را اجرا کردیم و از چندین کلینیک ویژه بهره برداری کردیم. همچنین سه پروژه احداث بیمارستان باب الحوائج سوختگی، بیمارستان جایگزین فیروزآبادی و امام خمینی شهریار در دستور کار قرار دارد.
به گفته ناصری پور در راستای اصلاح و تقویت نظام اورژانس بیمارستانی و پیش بیمارستانی، حدود ۱۰ هزار و ۹۰۰ نفر بیمار به مراکز درمانی ارجاع یافتند و ۱۰۲ مورد پیوند اعضا از زمان راه اندازی واحد opu مرکز حضرت رسول (ص) انجام گرفته است.
کاهش شاخص مرگ و میر، استفاده از بسترهای الکترونیکی و زمینه سازی جهت ایجاد و استقرار هولدینگ آزمایشگاهی و تصویر برداری از جمله مواردی بود که وی به آن اشاره کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران خاطرنشان کرد: در حوزه پژوهشی برای اولین بار موفق شدیم در رتبه بندی بین المللی شانگهای و تایمز، رتبه زیر هزار را کسب و در طی یکسال گذشته هشت محصول دانش بنیان تولید کنیم.
وی اظهار داشت: در حوزه توسعه مدیریت و منابع، وضعیت کارانه پرداختی کارکنان و پزشکان بهبود یافته است و همچنین دانشگاه علوم پزشکی ایران در بخش مالی و اقتصادی، تقدیرنامه سه ستاره جایزه ملی مدیریت را از بین ۱۴۰ سازمان و شرکت کسب کرده است.
اجرایی کردن بیمارستانهای مستقل، استقرار نظام ارزیابی، پیشنهادات و سیستم جانشین پروری، پیگیری بحث برون سپاری و برگزاری مجامع عملکرد مالی مراکز تابعه، استاندارد سازی و ساماندهی فضاهای بهداشتی، آموزشی و درمانی و رشد ۸ درصدی استفاده از تسهیلات اقامتی و رفاهی از جمله نکاتی بود که توسط رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران ارائه شد.
ناصری پور ادامه داد: شناسایی و استفاده از سامانههای الکترونیک و یکپارچه سازی سامانهها با سامانه سیب، همچنین استقرار کامل پایگاهها و مراکز جامع سلامت از اهم اقدامات معاونت بهداشتی دانشگاه است.
وی با تاکید بر توسعه خوابگاههای دانشجویی خاطرنشان کرد: ایجاد کانون مجد، افزایش مشارکتهای صنفی و فرهنگی دانشجویی، تشکیل پروندههای سلامت دانشجویی و پایش سلامت روان از مهمترین فعالیتهای معاونت دانشجویی فرهنگی در طول یکسال گذشته است.
از دیدگاه رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران، معاونت اجتماعی از زمان ایجاد، مجامع سلامت را در سطح استان و کشور برگزار کرده است و سند اجتماعی شدن سلامت توسط این معاونت به امضا رسیده است.
وی افزود: در حوزه بین الملل، مجوز تاسیس دانشکده دندانپزشکی را کسب کردیم و زیر ساختهای جذب دانشجویان خارجی را تقویت کردیم و در حوزه غذا و دارو، علاوه بر افزایش بازرسیها و نظارت ها، میزان بدهیها هم نسبت به سال قبل کاهش پیدا کرده است، همچنین بانک اطلاعاتی شناسنامه تجهیزات پزشکی ایجاد شده است.
ناصری پور ضمن حمایت از انجام طرحهای پژوهشی بر همکاری اعضای هیات علمی، مراکز تحقیقاتی و گروههای آموزشی تاکید کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: مهمترین چالشهای پیش رو شامل عملیاتی کردن کامل بحث بیمارستانهای مستقل، افزایش میزان رضایتمندی دریافت کنندگان خدمات، جذب کمکهای مردمی، توسعه همکاریهای بین المللی، تامین دارو و تجهیزات است.
در این جلسه محمد فرهادی، عضو هیات امنای دانشگاه علوم پزشکی ایران پیشنهاد داد برای انجام طرحهای پژوهشی و ثبت اختراعات دانشگاه از صندوق حمایت از پژوهشگران استفاده شود.