آخرین اخبار:
کد خبر:۷۱۸۹۷۰
در پردیس چارسو؛

اپلیکیشن «آرتاب» نخستین نرم‌افزار تخصصی حوزه هنر رونمایی شد

نرم‌افزار موبایلی«آرتاپ» علاوه بر ارائه اخبار تئاتر و نقد نمایش‌ها، امکان رزرو پلاتو و دسترسی به رزومه بازیگران، دکورها و اکسسوار گروه‌ها را میسر می‌کند.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مراسم افتتاحیه اپلیکیشن «آرتاپ» و نخستین جشنواره ملی منشور هنر، شب گذشته (۲۸/ مهر) در پردیس چارسو برگزار شد.

فرزام رنجبر مجری برنامه در ابتدا گفت: ما تئاتری‌ها همیشه نیازمند عوامل مختلف برای برگزاری کارهایمان هستیم و این ماجرا‌ها باعث می‌شود، بسیاری از تئاتری‌ها عطای تئاتر را به لقایش ببخشند؛ اما قرار است این اپلیکیشن مشکلات را رفع کند تا افراد در این فضا‌ها یکدیگر را به سادگی پیدا کنند.

وی درباره نقد تئاتر هم گفت: نقد در حوزه تئاتر نسبت به سینما همواره از نمود کمتری برخوردار بوده است، و من این قول را گرفته‌ام که در اپلیکیشن «آرتاپ» نقد‌هایی وجود داشته باشد که ما نمونه‌های کمتری از آن‌ها را دیده‌ایم.

سپس پویا نوروزی یکی از آهنگسازان عرصه تئاتر قطعاتی کمدی با عناوین خفت‌گیری و مترو برای حضار اجرا کرد.

در ادامه برنامه حسین عبدالهی دبیر بیست‌ویکمین جشنواره تئاتر دانشگاهی پشت تریبون قرار گرفت و گفت: ما از سوی اتحادیه انجمن‌های علمی رشته‌های هنر، کانون‌های (تئاتر و هنر‌های تجسمی) قرار است با این اپلیکیشن، جشنواره منشور هنر را داشته باشیم؛ و برای برگزاری بهتر برنامه‌ها مواردی چون: بلیط فروشی جشنواره‌ها، نقد و حمایت‌های مالی ومعنوی را در نظر گرفتهایم.

عبدالهی افزود: بحث در اختیار قرار دادن دکور‌ها و اکسسوار به گروه‌ها که ممکن است در انبار‌ها از بین برود، مطرح است و این بخش به دوستان کمک می‌کند تا از یکدیگر یاری بگیرند و از این راه، ابزارها، تجهیزات و دکور‌های مورد نیازشان را با سهولت بیشتری در اختیار داشته باشند.

در ادامه برنامه، با حضور علی توکلی مدیر پروژه نرم افزار از اپلیکیشن «هنر آرتاپ» رونمایی شد. توکلی با بیان این‌که «آرتاپ»، نخستین اپلیکیشن تخصصی هنر است که در تمام حوزه‌ها اطلاع رسانی دارد، گفت: یکی از مشکلاتی که ما همواره در عرصه تئاتر داشتیم رزرو پلاتو بوده، که براساس نیاز و خواسته هنرمندان از طریق این اپلیکیشن به مخاطب ارائه می‌شود، و با عکاسی حرفه‌ای که از پلاتو‌ها انجام شده، هنرمندان می‌توانند با در نظر گرفتن تمام زوایا محل تمرینات گروه خود را رزرو و انتخاب کنند و امکان ندارد که پلاتویی بدون تخفیف در آرتاپ باشد!

توکلی به معرفی بخش‌های مختلف این اپلیکیشن پرداخت و افزود: اطلاعات این اپلیکشن بیشتر در حوزه‌های تئاتر، سینما و هنر‌های تجسمی به روز‌رسانی می‌شود و برای مثال ۷ بخش اصلی در ئتاتر از جمله: ۱- رزرو پلاتو، جشنواره، نقد، تراکت، اینستارتاپ، فراخوان و اسپانسری پوشش داده می‌شود.

وی در ادامه گفت: آرتاپ حامی تمام جشنواره‌های دانشگاهی چون: جشنواره تجربه و مونولوگ است و آماده هر فعالیتی با جشنواره‌های دیگر است که می‌تواند تئاتر را فرامرزی کند.

وی درباره بخش نقد این اپلیکیشن نیز گفت: ما از برترین منتقدان کشور دعوت کردیم کار‌ها را نقد کنند تا مخاطبان بتوانند تئاتر‌های خوب را در بسته فرهنگی مناسب ببینند. بخش دیگر این اپلیکیشن نیز درآمدزایی مخاطبان تئاتر است و ما در آرتاپ حامی دانشجویان هستیم.

توکلی درباره بخش اینستارتاپ نیز گفت: در این بخش سعی می‌کنیم اخبار را با کمترین تبلیغ برای مخاطب ارائه دهیم تا بیشتر و بهتر به آن‌ها دسترسی داشته باشد. عوامل تولید نمایش‌ها نیز در این اپلیکیشن با درخواست نیاز افراد به راحتی در دسترس قرار می‌گیرند.

وی با بیان این‌که بخش سینما و تجسمی این آپ امکاناتی همانند تئاتر در اختیار مخاطب قرار می‌دهد، گفت: این اپلیکیشن همزمان برای اندروید و ios می‌دهد طراحی شده است؛ و از امشب خود سایت رسمی آرتاپ تا ۱۰ روز دیگر برنامه‌هایی، چون گوگل پلی را قابل دانلود می‌کند، همچنین این برنامه بخشی در فضای مجازی در اختیار هنرمندان قرار داده تا اپ‌هایشان را بصورت رایگان قرار دهند و امیدوارم هنرمندان تمامی حوزه‌ها در آن ورود کنند.

همچنین رفیق نصرتی عضو انجمن منتقدان خانه تئاتر نیز روی سن قرار گرفت و گفت: ما تلاش داریم درکار نقد این برنامه فعال باشیم و برای کار‌هایی که بلندگو و تریبون ندارند، صدا باشیم تا عدالت در تئاتر رعایت شده و سلیقه مخاطب در انتخاب تئاتر بهتر و افزایش دانش تئاتری او ارتقا یابد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار