کد خبر:۷۱۹۷۱۴
صدیقی در پاسخ به دانشجو:

نوسانات تامین منابع اولیه آشپزخانه‌های دانشگاه‌ها رفع شد/ اعتراضات دانشجویی به کیفیت غذا طبیعی است

معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم گفت: امسال به طور خاص نوساناتی در تامین منابع اولیه آشپزخانه‌ها داشتیم که خوشبختانه رفع شد.

صدیقی، معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم در حاشیه افتتاح دو سالن غذاخوری در دانشگاه امیرکبیر در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: به دنبال این هستیم که با رشد آشپزخانه‌ها، آن‌ها را از سنتی به صنعتی تبدیل کنیم؛ تا کیفیت غذا افزایش یابد و از طرفی شاهد صرفه جویی انرژی باشیم.

وی با بیان اینکه تا پایان سال ۵۰ درصد از آشپزخانه‌های سنتی دانشگاه‌ها به صنعتی تبدیل می‌شوند، افزود: همچنین امیدواریم سال آینده با کمک دانشگاه‌ها و صندوق رفاه دانشجویی بتوانیم روند صنعتی کردن آشپزخانه‌ها را تکمیل کنیم و دیگر آشپزخانه سنتی نداشته باشیم.

رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم با اشاره به اینکه راه حل دیگر بهبود کیفیت غذای دانشگاه‌ها، توسعه رستوران‌های مکمل است، افزود: این رستوران‌ها به جمعیت کمتر و با تنوع غذایی بیشتر به سرویس دهی می‌پردازند؛ از طرفی این رستوران‌ها کماکان از یارانه‌ها هم استفاده می‌کنند.

صدیقی اظهار کرد: وقتی دانشجویان مجبور باشند از یک یا دو غذا استفاده کنند، یعنی انتخاب آن‌ها محدود باشد و از طرفی سلیقه‌ها و ذائقه‌ها هم زیاد باشد، طبیعتا این مسائل اعتراض را هم به دنبال دارد، اما وقتی تنوع در رستوران‌های مکمل وجود داشته باشد و چندین نوع غذا با توجه به یارانه‌ای که اختصاص می‌یابد طبخ شود، فکر می‌کنم رضایت بخشی بیشتر می‌شود.

وی افزود: گزارش‌ها حاکی از این است که در دانشگاه‌هایی که مسیر را خوب پیش رفته و عملکرد خوبی داشته اند، میزان رضایتمندی دانشجویان نیز افزایش یافته است، اما در دانشگاه‌هایی که عقب‌تر هستند احتمال اینکه به دلیل پایین بودن کیفیت غذا در یک یا دو روز مشکلاتی را داشته باشیم، وجود دارد.

صدیقی اظهار کرد: در مجموع با توجه به شرایطی که در سال تحصیلی جدید داشتیم و اتفاقاتی که در چند روز گذشته در برخی از دانشگاه‌ها به صورت محدود اتفاق افتاد، فکر می‌کنم که این اتفاقات کمتر خواهد شد. در هر حال دانشگاه‌ها به طور جدی پیگیر هستند تا هم از نظر کیفیت و هم از نظر بهداشت غذا عملکرد بهتری داشته باشند.

معاون وزیر علوم با بیان اینکه قیمت غذا نسبت به سال گذشته حدود ۸.۵ درصد افزایش یافته که حداقل افزایش محسوب می‌شود، افزود: غذای کم هزینه با قیمت ۹۵۰ یا ۹۷۰ تومان و غذای پرهزینه با قیمت ۱۵۴۰ تومان عرضه می‌شوند و هر دانشگاهی هم بر روی هر پرس غذا بین ۵۵۰۰ تا ۶۵۰۰ تومان یارانه پرداخت می‌کند.

وی افزود: امسال به طور خاص نوساناتی در تامین منابع اولیه داشتیم که خوشبختانه رفع شد. با این وجود اتفاق خاصی نسبت به سال گذشته از این جهت که کیفت غذا به یکباره افت کند نداشته ایم در هر حال در جا‌هایی که کمیت غذا بالاتر است و تعداد بالاتری غذا پخت می‌شود ممکن است برخی از انواع غذا‌ها مطلوب دانشجویان نباشد و همین منجر به اعتراض دانشجویان شود. با این وجود هم در جهت کیفیت بخشی به آشپزخانه‌ها و نحوه پخت و البته کیفیت مواد غذایی تلاش‌هایی صورت گرفته است که از جمله این تلاش‌ها تبدیل آشپزخانه‌های سنتی به صنعتی است.

صدیقی با بیان اینکه طبیعتا ما نمی‌توانیم در مورد اینکه اعتراضات اخیر دانشجویان به کیفیت غذا در سطح دانشگاه‌ها مدیریت شده هستند اظهار نظر کنیم، گفت: بالاخره بخشی از اعتراضات معمولا در آغاز سالتحصیلی طبیعی است، چون دانشجویان به ویژه ورودی جدید ممکن است خیلی با شرایط دانشگاه آشنا نباشند که به تدریج هر چه جلوتر می‌رویم در طول سالتحصیلی این اتفاقات کمتر می‌شود.
 
خاطرنشان می‌شود، در چند روز اخیر دانشجویان برخی دانشگاه‌های کشور همچون امیرکبیر، رازی، تفرش و ... به کیفیت غذای سلف اعتراض داشتند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار