کد خبر:۷۲۰۸۰۲

حربه شیطانی بن سلمان برای خلاصی از پرونده خاشقجی

بر اساس افشاگری‌های جدید، ولیعهد عربستان از مسئله عادی‌سازی روابط کشور‌های عربی با رژیم صهیونیستی برای بیرون کشیدن خود از پرونده خاشقجی استفاده می‌کند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، مجتهد، فعال سرشناس سعودی در صفحه توئیتر خود خبر منتشر شده در حساب کاربری صوت العرب را مبنی بر گفتگوی تلفنی محرمانه محمد بن سلمان، ولیعهد سعودی، با بنیامین نتانیاهو، نخست زیر رژیم صهیونیستی و جرد کوشنر، داماد و مشاور ارشد رئیس جمهور آمریکا، در خصوص جمال خاشقجی، روزنامه‌نگار مخالف عربستانی تایید کرد و نوشت: «اما اسرائیلی‌ها محتاط‌تر از آنند که بن سلمان تصور می‌کند. محاسبات آنان می‌گوید شرط‌بندی روی اسب بازنده عاقلانه نیست.»

شایان ذکر است حساب کاربری صوت العرب پیش از این نوشته بود: بن سلمان در گفتگوی تلفنی محرمانه با نتانیاهو و کوشنر اعلام کرده است برای اعلام روابط کامل دیپلماتیک با اسرائیل آماده است به شرط این که در ازای آن اسرائیل از نفود یهودیان در جهان برای بیرون کشیدن وی از بحران خاشقجی استفاده کند.

شایان ذکر است، هفته گذشته بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، در سفری محرمانه وارد مسقط -پایتخت عمان- شد و با سلطان قابوس، پادشاه این کشور دیدار کرد. او امروز نیز در اظهاراتی وقیحانه اعلام کرد به زودی به دیگر کشور‌های عربی نیز سفر خواهد کرد.
 
حربه شیطانی بن سلمان برای خلاصی از پرونده خاشقجی

پیش از این نیز یک هیئت رژیم صهیونیستی در مسابقات ورزشی در قطر شرکت کرد و همچنین یک هیئت ورزشی دیگری به ریاست میری رگو، وزیر ورزش و فرهنگ رژیم صهیونیستی، به امارات رفت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷ آبان ۱۳۹۷ - ۱۶:۵۸
بابا بسه دیگه سرویس کردید،فکر و ذکر و خواب و خوراکتون شده خاشقچی،شبکه یک دو سه حتی چهار و شبکه خبر که دیگه هیچی نگم برات.دو هفته هست مهمترین خبر رسانه های چرت و پرت ایرانی شده خاشقچی،بابا ولله بالله فقط ایرانیا اخبار شما رو اونم فقط تو ایران می بینند،ما هم خر فهم شدیم مرگ خاشقچی کار بن سلمانه بسه دیگه
0
0
ناشناس
Netherlands
۰۷ آبان ۱۳۹۷ - ۱۷:۳۸
وقیح نتانیاهو چیز جدیدی نیست و او برای سرزمین موهوم موعود مثلا کوشش میکند وقیح آن مسلمانانی مانند شیوخ عربستان و عمان هستند که با او همدم می شوند.
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار