آخرین اخبار:
کد خبر:۷۲۷۵۷۸

ده‌ها فلسطینی در حمله نظامیان صهیونیست به کرانه باختری زخمی شدند

رسانه‌های فلسطینی از زخمی شدن ده‌ها نفر در پی حمله نظامیان صهیونیست به فعالیت‌های صلح‌آمیز هفتگی فلسطینیان در کرانه باختری خبر دادند.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از فلسطین الیوم، امروز جمعه در پی حمله نظامیان صهیونیست به راهپیمایی‌ها و فعالیت‌های صلح‌آمیز هفتگی شهروندان فلسطینی در رام الله و البیره واقع در کرانه باختری ده‌ها تن زخمی شدند.

منابع محلی گفتند که نظامیان صهیونیست به سمت شهروندان فلسطینی گلوله مشقی، بمب‌های صوتی و گاز‌های اشک آور شلیک کردند.

بر اساس این گزارش در روستای المغیر در شرق رام الله ده‌ها شهروند فلسطینی نماز جمعه را در زمین‌هایی که در معرض مصادره از سوی رژیم صهیونیستی است اقامه کردند که به محض پایان برگزاری نماز جمعه هدف حمله نظامیان صهیونیست قرار گرفتند.

هلال احمر فلسطین اعلام کردند که مجروحان به صورت سر پایی مداوا شده و امدادرسانی لازم به آن‌ها صورت گرفت.

از سوی دیگر " یواف گالانت" وزیر مسکن رژیم صهیونیستی گفت که امور به سمت نبردی فراگیر در نوار غزه در آینده پیش می‌رود.

وی با تهدید به ترور یحیی السنوار رئیس دفتر جنبش حماس در نوار غزه افزود: ما باید شروط خود را تحمیل کنیم و ضربه‌ای قوی به مقاومت در نوار غزه وارد کنیم.

شکست سخت رژیم صهیونیستی از مقاومت در نبرد اخیر غزه منجر به هراس و نگرانی شدید مقامات رژیم صهیونیستی از هرگونه نبرد احتمالی در آینده شده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار