ظهر امروز؛
نخستین استارت آپ ویکند کشاورزی و منابع طبیعی در دانشگاه کردستان برگزار شد
پیش رویداد استارت آپ ویکند کشاورزی و منابع طبیعی، ظهر امروز شنبه ۱۰ آذرماه در دانشگاه کردستان برگزار شد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، موسی شریفی ظهر امروز در پیش رویداد استارت آپ ویکند کشاورزی و منابع طبیعی که در تالار دکتر شاهویی برگزار شد، اظهار داشت: من بیش از ۱۰ سال است که در کار پرورش زنبور عسل هستم، اما با گذراندن دورههای تخصصی و شرکت در کنگرههای بین المللی رونق بیشتری به کسب و کار خود داده ام.
وی با بیان اینکه پرورش ملکه زنبور عسل کار بسیار پیچیدهای است، افزود: در کشور افراد معدودی موفق به پرورش ملکه زنبور عسل میشوند که خوشبختانه ما نیز در این لیست قرار گرفته ایم.
وی با بیان اینکه پرورش ملکه زنبور عسل کار بسیار پیچیدهای است، افزود: در کشور افراد معدودی موفق به پرورش ملکه زنبور عسل میشوند که خوشبختانه ما نیز در این لیست قرار گرفته ایم.
این کارآفرین بخش کشاورزی تصریح کرد: در صورتی که سایر نهادها و دستگاههای دولتی نیز از طرح پرورش زنبور عسل حمایت نمایند ما میتوانیم اشتغال زایی گسترده تری داشته باشیم.
وی بیان کرد: ۷۰نفر از زنبورداران آموزش داده است که هم اکنون به صورت مستقل فعالیت میکنند. اختراعاتم را به پارک علم و فناوری معرفی کرده ام و برخی از آنها شامل: دستگاه موم آج کنی، سرکه عسل، ژل رویال و شامپو عسل است. عسل ارگانیک این کارگاه سالیانه حدود ۳تن میباشد که در عرض دو هفته به فروش میرود.
این پرورش دهنده زنبور عسل تاکید کرد: تمام تلاش خود را طی سالهای اخیر کرده است که عسل خالص و با منشأ گل و گیاه بدون هیچ نگه دارنده ایی در اختیار مردم قرار دهد.
موسی شریفی کار آفرین نمونه سال ۹۶، زنبوردار نمونه کشور و همچنین مدیر عامل شرکت عسل گل رز است که در فصلهای بهار و تابستان در شهرستان قروه و در روستای گرمخانی به پرورش زنبور عسل اشتغال دارد و در فصول پاییز و زمستان ترک دیار مینماید و برای ادامه کار خود به دزفول سفر میکند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.